Εύβοια πυρκαγιά
Λίμνη Ευβοίας (ΑΠΕ)

Εύβοια: Εκτός ελέγχου η πυρκαγιά – Εκκενώθηκαν οι Κεχριές

Ολονύκτια μάχη με τις φλόγες έδωσαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις στη Βόρεια Εύβοια με τις φωτιές να οδηγούν σε εσπευσμένες εκκενώσεις οικισμών. Κάτοικοι της Βόρειας Εύβοιας πέρασαν δεύτερη νύχτα αγωνίας, καθώς το μέτωπο της μεγάλης πυρκαγιάς έχει γιγαντωθεί, καταστρέφοντας περιουσίες στο πέρασμά του. Νέο μέτωπο κατακαίει την περιοχή Δάφνη κοντά στις Ροβιές, όπου οι φλόγες πέρασαν […]

Ολονύκτια μάχη με τις φλόγες έδωσαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις στη Βόρεια Εύβοια με τις φωτιές να οδηγούν σε εσπευσμένες εκκενώσεις οικισμών.

Κάτοικοι της Βόρειας Εύβοιας πέρασαν δεύτερη νύχτα αγωνίας, καθώς το μέτωπο της μεγάλης πυρκαγιάς έχει γιγαντωθεί, καταστρέφοντας περιουσίες στο πέρασμά του. Νέο μέτωπο κατακαίει την περιοχή Δάφνη κοντά στις Ροβιές, όπου οι φλόγες πέρασαν χθες μέσα από τον οικισμό. Στην περιοχή επιχειρούν αυτήν τη στιγμή 165 πυροσβέστες, 5 πεζοπόρα τμήματα και 57 οχήματα.

Λίμνη Ευβοίας (ΑΠΕ)

Ακόμη δύο χωριά εκκενώθηκαν τα ξημερώματα στη βόρεια Εύβοια, οι οικισμοί Αμέλαντες και Κεραμειά, που βρίσκονται βορειότερα από το μέτωπο του Δρυμώνα, του Οσίου Όσιο Δαυίδ και της ζώνης άμυνας στο χωριό Κουρκουλοί. Ενώ η φωτιά βρισκόταν σε ύφεση, στις 3:00 εντάθηκαν οι άνεμοι και άρχισε πλέον να πλησιάζει τα σπίτια στις Αμέλαντες.

Στις 7:30 ξεκίνησε και η εκκένωση του χωριού Κεχριές του Δήμου Ελυμνίων-Μαντουδίου-Αγίας Άννας, καθώς η φωτιά που καίει από προχθές κινείται πλέον απειλητικά και με ταχύτητα προς το χωριό. Και σήμερα το πρωί τα εναέρια μέσα δυσκολεύονται να επιχειρήσουν πάνω από συγκεκριμένες περιοχές, καθώς η ορατότητα είναι περιορισμένη λόγων των πυκνών καπνών.

 

Πηγή: lifo.gr

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top