Εύβοια άνδρας γάτα θάλασσα

Εύβοια: Αθωώθηκε ο άνδρας που κλώτσησε και έριξε γάτα στη θάλασσα

Αθώος κρίθηκε ο άνδρας που την 1η Μάη αφού δελέασε μια γάτα με ψάρια και στη συνέχεια την κλώτσησε και την πέταξε στη θάλασσα. Το εξοργιστικό περιστατικό είχε γίνει σε ταβέρνα στον Άγιο Γεώργιο στην Εύβοια. Σύμφωνα με τη δικηγόρο Τόνια Κουκουλή – Μπεκιάρη, συνήγορο της «ΦΙΛΟΖΩΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ Β.ΕΥΒΟΙΑΣ HAPPY PAWS», που μίλησε …

Εύβοια: Αθωώθηκε ο άνδρας που κλώτσησε και έριξε γάτα στη θάλασσα Διαβάστε Περισσότερα »

Αθώος κρίθηκε ο άνδρας που την 1η Μάη αφού δελέασε μια γάτα με ψάρια και στη συνέχεια την κλώτσησε και την πέταξε στη θάλασσα. Το εξοργιστικό περιστατικό είχε γίνει σε ταβέρνα στον Άγιο Γεώργιο στην Εύβοια.

Σύμφωνα με τη δικηγόρο Τόνια Κουκουλή – Μπεκιάρη, συνήγορο της «ΦΙΛΟΖΩΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ Β.ΕΥΒΟΙΑΣ HAPPY PAWS», που μίλησε στο zoosos.gr η απόφαση πάρθηκε κατά πλειοψηφία, καθώς ένας από την έδρα μειοψήφησε.

Όπως προκύπτει από το σκεπτικό των δικαστών, αν και ο δράστης παραδέχτηκε ότι διέπραξε την κακοποίηση του ζώου το οποίο με κλωτσιά πέταξε στη θάλασσα, ο ίδιος έδειξε μεταμέλεια λέγοντας πως ήταν πιωμένος και δεν το έχει ξανακάνει και μετανιώνει.

 

Πηγή: protothema.gr

 

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top