Εύβοια πατέρα ξυλοκόπησε κόρη

Εύβοια: Η απόφαση “καταπέλτης” του δικαστηρίου για τον πατέρα που ξυλοκόπησε την κόρη του

Στη φυλακή ο πατέρας που ξυλοκόπησε την κόρη του. Υπενθυμίζεται ότι η 25χρονη κοπέλα οδηγήθηκε στον νοσοκομείο εξαιτίας των σοβαρών τραυμάτων που της κατάφερε ο πατέρας της. Το περιστατικό συνέβη σε χωριό του Κάβο Ντόρο. Ο πατέρας μπήκε στο δωμάτιο της κόρης του, της έκανε λεκτική επίθεση, την γρονθοκόπησε και στη συνέχεια την χτύπησε στα […]

Στη φυλακή ο πατέρας που ξυλοκόπησε την κόρη του. Υπενθυμίζεται ότι η 25χρονη κοπέλα οδηγήθηκε στον νοσοκομείο εξαιτίας των σοβαρών τραυμάτων που της κατάφερε ο πατέρας της.

Το περιστατικό συνέβη σε χωριό του Κάβο Ντόρο. Ο πατέρας μπήκε στο δωμάτιο της κόρης του, της έκανε λεκτική επίθεση, την γρονθοκόπησε και στη συνέχεια την χτύπησε στα χέρια και τα πόδια. Η ίδια κατήγγειλε το περιστατικό στο Α. Τ. Καρύστου, υποβάλλοντας μήνυση κατά του πατέρα της. Άμεσα αστυνομικοί του Α. Τ. Καρύστου προχώρησαν στη σύλληψη του.

Η απόφαση «καταπέλτης» του δικαστηρίου

Ο 75χρονος, οδηγήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής, 17 Ιουνίου, στο Δικαστικό Μέγαρο Χαλκίδας, όπου μετά από την σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 5 ετών χωρίς αναστολή.

Έντρομη η 25χρονη κατέθεσε ενώπιον της έδρας ότι τελικά δεν την χτύπησε ο πατέρας της αλλά κάποιος άλλος, φοβούμενη την απομάκρυνση της από την υπόλοιπη οικογένεια.

 

 

Πηγή: dikastiko.gr

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top