Έβαλε και η Παναγιώτα από τον Μπαταριά Χαλκίδας το μπλε σηματάκι στο instagram

Ένα απόγευμα Ιουλίου στην βεράντα της πολυκατοικίας μου στη Χαλκίδα, εκεί που έτρωγα καρπούζι με φέτα, ήρθε ειδοποίηση από το instagram. “Μπορείτε να αποκτήσετε και εσείς το verified badge (το μπλε σηματάκι δλδ. επαλήθευσης του λογαριασμού μου). Αυτό που έχουν οι διάσημοι, οι influencers και τα δημόσια πρόσωπα. Έμεινα έκπληκτος, καταλαβαίνετε πως με βρήκε η […]

Ένα απόγευμα Ιουλίου στην βεράντα της πολυκατοικίας μου στη Χαλκίδα, εκεί που έτρωγα καρπούζι με φέτα, ήρθε ειδοποίηση από το instagram. “Μπορείτε να αποκτήσετε και εσείς το verified badge (το μπλε σηματάκι δλδ. επαλήθευσης του λογαριασμού μου). Αυτό που έχουν οι διάσημοι, οι influencers και τα δημόσια πρόσωπα. Έμεινα έκπληκτος, καταλαβαίνετε πως με βρήκε η ειδοποίηση αυτή του Μαρκ Ζουκενμπεργκ, τρώγoντας καρπούζι με φέτα (ήμουν απροετοίμαστος).

Αρχικά σκέφτηκα να κάνω ένα στορυ με το καρπούζι και την φέτα, γιατί λογικά τώρα που μπορώ να βάλω το μπλε σηματάκι στον λογαριασμό μου, ίσως και να καταφέρω να κάνω παγκόσμια τάση αυτή την καλοκαιρινή απόλαυση, που τόσο έχει λοιδορηθεί. Μετά, μέσα στην καλοκαιρινή ραστώνη, δεν μπορούσα να αντιδράσω και να πιστέψω πως κοτζάμ instagram επιτρέπει και σε εμένα -έναν πλεμπαίο- να έχω αυτή την μοναδική δυνατότητα! Εγώ που δεν έχω πολλούς followers σκέφτηκα, έχω την δυνατότητα να κάνω νέα καριέρα, και αυτή του αρχισυντάκτη στο GHETTO μπορεί να περιμένει. Πλέον, αρκετά συνηδειτοποιημένος, γιατί το instagram και ο Μαρκ Ζουκενμπεργκ επέλεξαν εμένα να με εντάξουν σε αυτή την ξεχωριστή κοινότητα με το μπλε σηματάκι, είπα να ακολουθήσω τα βήματα και δίπλα από το @demis_v να μπει ένα αξεπέραστο, μοναδικό, ηγετικό, μπλε σηματάκι.

Προχωράω λοιπόν στα βήματα της απόλυτης επιτυχίας, και εκεί μου σκάει ωμή, όλη η σκληρή αλήθεια. Θα χρεώνεστε 16,99 ευρώ τον μήνα για να έχετε το μπλε σηματάκι. Δηλαδή 203.88 ευρώ τον χρόνο! Γκρεμίστηκαν τα όνειρά μου. Ξενερωμένος πια και επιστρέφοντας στην πραγματικότητα, για να ηρεμήσω χρειαζόμουν να φάω ακόμα λίγο καρπούζι με φέτα και να σκρολάρω στο κινητό, μήπως και ξεχαστώ.

Εκεί που χαζεύω στο instagram, βλέπω η Παναγιώτα από τον Μπαταριά είχε βάλει μπλε σηματάκι στο προφίλ της. Δεν προλαβαίνω να αντιδράσω και βλέπω και τον Γιώργο από τον τρίτο, που τον περασμένο μήνα μου είχε ζητήσει δανεικά για τα κοινόχρηστα, να έχει το verified badge και εκείνος.

Πόσα να αντέξω; Σηκώθηκα εντελώς απογοητευμένος πέταξα το καρπούζι και την φέτα στα περιστέρια, και άρχισα να ετοιμάζομαι για το meeting του GHETTO που πιθανότα θα αργήσω, και κανείς δεν θα καταλάβει τον λόγο…

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top