δενδροφύτευση σχολεία Τσονίδης

Εθελοντική δενδροφύτευση από τα σχολεία Τσονίδης στο Δασικό Χωριό Παππάδες

Mια πρωτοβουλία με θετικό περιβαλλοντικό αντίκρισμα και συνάμα μια ευκαιρία κοινωνικοποίησης, ενίσχυσης του Εθελοντισμού, δημιουργικής προσφοράς στη Φύση και τη ζωή μας, πρόσφεραν τα σχολεία Τσονίδης στους μαθητές τους. Μία διαδραστική εμπειρία έζησαν οι μαθητές, οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί των σχολείων Τσονίδης, στην εκδρομή στο Δασικό Χωριό Παππάδων με σκοπό την αναδάσωση σε αυτό […]

Mια πρωτοβουλία με θετικό περιβαλλοντικό αντίκρισμα και συνάμα μια ευκαιρία κοινωνικοποίησης, ενίσχυσης του Εθελοντισμού, δημιουργικής προσφοράς στη Φύση και τη ζωή μας, πρόσφεραν τα σχολεία Τσονίδης στους μαθητές τους.

Μία διαδραστική εμπειρία έζησαν οι μαθητές, οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί των σχολείων Τσονίδης, στην εκδρομή στο Δασικό Χωριό Παππάδων με σκοπό την αναδάσωση σε αυτό το υπέροχο, καταπράσινο τοπίο, που έπαθε ανυπολόγιστη ζημιά από τις πυρκαγιές του Αυγούστου στην Εύβοια.

Τα παιδιά έδειξαν έμπρακτα την αγάπη τους προς την φύση και κατενθουσιασμένα φύτεψαν πάνω από 800 φυτά, θαμνοειδή και δενδρύλια με την βοήθεια του Δασαρχείου Λίμνης.

Στη δράση παρευρέθηκε και η ιστορικός κ.Μαρία Ευθυμίου, η οποία έκανε ένα σύντομο μάθημα ιστορίας στην ύπαιθρο αλλά και με χαρά συμμετείχε και στην Δενδροφύτευση, δηλώνοντας συγκινημένη για την καταστροφή που βίωσε το νησί μας τον περασμένο Αύγουστο.

Η εκδρομή ολοκληρώθηκε με μια στάση για φαγητό και καφέ στην πανέμορφη Λίμνη Ευβοίας.

Μια σημαντική δράση στήριξης της πολυπαθούς Βόρειας Εύβοιας.

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top