πάρκο σκύλων Χαλκίδα

Έρχεται σύγχρονο πάρκο σκύλων στη Χαλκίδα

Ένα σύγχρονο πάρκο σκύλων θα αποκτήσει η Χαλκίδα – Εικόνες από τα σχέδια του έργου Το δικό τους πάρκο κοινωνικοποίησης και άσκησης θα αποκτήσουν το επόμενο διάστημα τα δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς του δήμου Χαλκιδέων. Το νέο σύγχρονο Πάρκο θα δημιουργηθεί σε χώρο στο Πάρκο του Λαού και εμείς εκφράζουμε την ελπίδα μας να μην το […]

Ένα σύγχρονο πάρκο σκύλων θα αποκτήσει η Χαλκίδα – Εικόνες από τα σχέδια του έργου
Το δικό τους πάρκο κοινωνικοποίησης και άσκησης θα αποκτήσουν το επόμενο διάστημα τα δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς του δήμου Χαλκιδέων. Το νέο σύγχρονο Πάρκο θα δημιουργηθεί σε χώρο στο Πάρκο του Λαού και εμείς εκφράζουμε την ελπίδα μας να μην το βανδαλίσουν ανεγκέφαλοι και να μην το ρημάξει και αυτό το δημόσιο έργο της πόλης ο χρόνος.
Αναλυτικά το δελτίο τύπου του Δήμου Χαλκιδέων:
Ξεκίνησε η ανάπλαση του κοινόχρηστου χώρου στο Πάρκο του Λαού, με σκοπό να πραγματοποιηθούν εργασίες δημιουργίας ενός σύγχρονου Πάρκου δραστηριοτήτων σκύλων.

Σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο θα εγκατασταθούν ξύλινες κατασκευές για παιχνίδια (ανάβαση, κατάβαση, ισορροπία) και θα δημιουργηθεί ένας μεγάλος χώρος παιχνιδιού, άσκησης και εκτόνωσης για τους τετράποδους φίλους μας.

Με αυτή την ανάπλαση θα υπάρχει ένας πρότυπος χώρος εκγύμνασης και κοινωνικοποίησης των κατοικιδίων, ενώ δίνεται η δυνατότητα στους ιδιοκτήτες να τα εκπαιδεύουν με ασφάλεια και να απολαμβάνουν την βόλτα τους.

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top