Έρχεται στη Χαλκίδα η συναρπαστική συναυλία με Mente Fuerte, Rack και Lila Sidarta

Έρχεται το ΚΟΥΛ FEST στη Χαλκίδα με την συναρπαστική συναυλία του καλοκαιριού.

Στο Δημοτικό Στάδιο στη Χαλκίδα, την Τέταρτη 17 Ιουλίου 2024, γίνεται η συγκλονιστική συναυλία του καλοκαιριού στα πλαίσια του ΚΟΥΛ FEST, της ολόφρεσκη ιδέας του Γιώργου Σπανού.

Ο τρομερός Rack, η εκθαμβωτική Lila, ο απόλυτος Sidarta και ο εκρηκτικός Mente Fuerte ενώνονται σε ένα μουσικό show που κεντρίζει το ενδιαφέρον των απανταχού fans αυτών των καλλιτεχνών, σε μια βραδιά που θα παρουσιάσει η Έλενα Μαριπόζα.

Η φιλοσοφία του ΚΟΥΛ FEST έγκειται στη δημιουργία ενός μεγάλου Φεστιβάλ, που θα γίνεται στην Εύβοια κάθε χρόνο, με χαρακτηριστική μουσική ταυτότητα και η οποία θα περιλαμβάνει μουσικές και συγκροτήματα που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της σύγχρονης ελληνικής  μουσικής σκηνής.

Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται την more: https://www.more.com/music/festival/koul-festibal/

και την publictickets: https://tickets.public.gr/music/festival/koul-festibal/

Προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας νωρίς για να εξασφαλίσετε τη συμμετοχή σας σε αυτό το μοναδικό γεγονός, ενώ διατίθενται διαφορετικές κατηγορίες εισιτηρίων, ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Αξίζει να προλάβετε τα presales εισιτήρια καθώς την ημέρα της συναυλίας τα εισιτήρια θα εκτοξευθούν στα 35 ευρώ τα Golden Star και 25 ευρώ τα Arena, ενώ σε περίπτωση sold out δεν θα υπάρξουν εισιτήρια έξω από το Γήπεδο της Χαλκίδας.

Μέγας Χορηγός της συναυλίας είναι το Ψητοπωλείο και το Κρεοπωλείο Κούλης, ενώ χορηγοί είναι το Presto Café, η Best Clean, το MrandMrs Spa, το Χάλκινο Κατσαρόλι, το Τριαντάφυλλος Μάρκετ, το Coffee Tube, το Μπισκοτόγλυκο, όπως και Χορηγός Επικοινωνίας είναι η Kartelias Media Group.

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top