ΚΑΠΝΙΣΗ

Επώνυμα Brands στο κατάστημα ΚΑΠΝΙΣΗ τώρα σε έκπτωση

Το κατάστημα “ΚΑΠΝΙΣΗ” είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τη γυναικεία μόδα καθώς εγγυάται απόλυτη ποιότητα και ιδιαίτερη αισθητική. To ήδη επιτυχημένο κατάστημα “ΚΑΠΝΙΣΗ” στην Ερμού πρόσφατα επεκτάθηκε δημιουργώντας ένα καινούριο, καλαίσθητο χώρο επί της οδού Αβάντων 32 και έχει στόχο να μυήσει κάθε γυναίκα στις νέες τάσεις της μόδας και τα απόλυτα upcoming brands. Το κατάστημα …

Επώνυμα Brands στο κατάστημα ΚΑΠΝΙΣΗ τώρα σε έκπτωση Διαβάστε Περισσότερα »

Το κατάστημα “ΚΑΠΝΙΣΗ” είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τη γυναικεία μόδα καθώς εγγυάται απόλυτη ποιότητα και ιδιαίτερη αισθητική. To ήδη επιτυχημένο κατάστημα “ΚΑΠΝΙΣΗ” στην Ερμού πρόσφατα επεκτάθηκε δημιουργώντας ένα καινούριο, καλαίσθητο χώρο επί της οδού Αβάντων 32 και έχει στόχο να μυήσει κάθε γυναίκα στις νέες τάσεις της μόδας και τα απόλυτα upcoming brands. Το κατάστημα “ΚΑΠΝΙΣΗ” υπόσχεται να ομορφύνει τη βόλτα μας στο εμπορικό κέντρο της πόλης και να μας ενθουσιάσει με τις fashion προτάσεις του οι οποίες τώρα είναι σε καλοκαιρινές εκπτώσεις.

Η Ελένη Καπνίση πριν από 60 χρόνια ξεκίνησε το ταξίδι της στο χώρο της μόδας με συνέπεια, αγάπη και φυσικά ιδιαίτερο γούστο. Για την ιδρύτρια του καταστήματος κάθε πελάτης ήταν μοναδικός και ιδιαίτερος, αναζητούσε για αυτόν καθετί που πάντα αποκαλείται μόδα και αξιοποιούσε με πάθος την προσωπικότητά του. Έχοντας το όραμά της σαν οδηγό, η δεύτερη και η τρίτη γενιά συνεχίζει το έργο της με την ίδια διάθεση δημιουργικότητας και την ίδια αγάπη για τη μόδα.

Οι καλύτερες εταιρίες ένδυσης, υπόδησης και αξεσουάρ σας καλούν να υποδεχθείτε τις καλοκαιρινές συλλογές τους με εκπτώσεις που θα σας συναρπάσουν. Στo κατάστημα “ΚΑΠΝΙΣΗ” μπορείτε να βρείτε κατά αποκλειστικότητα :

Boutique Moschino – Alberta Ferretti – Philosophy – Red Valentino – Moschino Love – Disquared2 -Ralph Lauren – Sfizio – Marina Rinaldi – Persona – Elena Miro – Niu – MaxMara – Blue Girl- Gerry Weber – Taifun – Samoon – Dyrberg kern..

Φυσικά μην ξεχνάτε τη δυνατότητα για τις online αγορές σας στο e-shop www.kapnisi.gr με μια μεγάλη ποικιλία από επώνυμα brands για αληθινά έξυπνες αγορές!

ΚΑΠΝΙΣΗ

1ο Κατάστημα Ερμού 45, Χαλκίδα 

Τηλ. 2221025362

2ο Κατάστημα Αβάντων 32, Χαλκίδα

Τηλ. 2221086225

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top