Γενική αργία Εύβοια Τετάρτη
Photo: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Επίσημο: Γενική αργία και σε Εύβοια, αύριο Τετάρτη

Ως γενική αργία ορίζεται η αυριανή ημέρα σε Βοιωτία και Εύβοια, λόγω της κακοκαιρίας «Ελπίς». Βάσει νέας ενημέρωσης, η αργία που ανακοινώθηκε νωρίτερα επεκτείνεται και σε Βοιωτία και Εύβοια. Υπενθυμίζεται ότι ο υπ. Πολιτικής Προστασίας και Κλιματικής Αλλαγής, ανακοίνωσε, νωρίτερα, ότι παρατείνεται και αύριο η γενική αργία σε Αττική, Δωδεκάνησα, Κυκλάδες και Κρήτη λόγω της …

Επίσημο: Γενική αργία και σε Εύβοια, αύριο Τετάρτη Διαβάστε Περισσότερα »

Ως γενική αργία ορίζεται η αυριανή ημέρα σε Βοιωτία και Εύβοια, λόγω της κακοκαιρίας «Ελπίς».

Βάσει νέας ενημέρωσης, η αργία που ανακοινώθηκε νωρίτερα επεκτείνεται και σε Βοιωτία και Εύβοια.

Υπενθυμίζεται ότι ο υπ. Πολιτικής Προστασίας και Κλιματικής Αλλαγής, ανακοίνωσε, νωρίτερα, ότι παρατείνεται και αύριο η γενική αργία σε Αττική, Δωδεκάνησα, Κυκλάδες και Κρήτη λόγω της κακοκαιρίας.

Αυτό σημαίνει ότι αναστέλλεται η λειτουργία όλων των δημόσιων υπηρεσιών, εξαιρουμένων των υπηρεσιών των ΟΤΑ Α’ και Β’ βαθμού, των Ενόπλων Δυνάμεων και σωμάτων ασφαλείας, των δημόσιων δομών υγείας και άλλων υπηρεσιών, η λειτουργία των οποίων είναι αναγκαία για τη διαχείριση του φαινομένου κατά την κρίση του προϊσταμένου της οικείας οργανικής μονάδας.

Αναστέλλεται επίσης η λειτουργία των ιδιωτικών επιχειρήσεων, πλην των καταστημάτων τροφίμων, φαρμακείων και άλλων δομών υγείας, πρατηρίων υγρών καυσίμων και άλλων επιχειρήσεων που λειτουργούν κατά τις αργίες, όπως επίσης επιχειρήσεων η λειτουργία των οποίων συμβάλλει στην αντιμετώπιση των συνεπειών της κακοκαιρίας.

 

Πηγή: lifo.gr

Φωτογραφία εξωφύλλου: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top