Εορταστικό ωράριο Χριστουγέννων 2022 Χαλκίδα

Εορταστικό ωράριο Χριστουγέννων 2022: Πότε ξεκινά – Ποιες Κυριακές είναι ανοιχτά τα καταστήματα

Εορταστικό ωράριο Χριστουγέννων 2022 στη Χαλκίδα – Πότε κάνει “πρεμιέρα” στα καταστήματα – Οι δύο Κυριακές με ανοιχτά μαγαζιά Με εορταστικό ωράριο θα λειτουργούν τα καταστήματα στη Χαλκίδα σε λιγότερο από μία εβδομάδα, με την αγορά να βρίσκεται ήδη σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς. Πλατείες και δρόμοι στην πόλη της Χαλκίδας στολίζονται για Χριστούγεννα, με τους καταναλωτές […]

Εορταστικό ωράριο Χριστουγέννων 2022 στη Χαλκίδα – Πότε κάνει “πρεμιέρα” στα καταστήματα – Οι δύο Κυριακές με ανοιχτά μαγαζιά

Με εορταστικό ωράριο θα λειτουργούν τα καταστήματα στη Χαλκίδα σε λιγότερο από μία εβδομάδα, με την αγορά να βρίσκεται ήδη σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς. Πλατείες και δρόμοι στην πόλη της Χαλκίδας στολίζονται για Χριστούγεννα, με τους καταναλωτές να έχουν ξεκινήσει ήδη να αγοράζουν δώρα για τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Χαλκίδας, τα εμπορικά καταστήματα θα  είναι ανοιχτά δύο Κυριακές μέσα στον Δεκέμβριο.

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top