Χαλκίδα αμάξι θάλασσα

Εντωμεταξύ στη Χαλκίδα, αμάξι κατέληξε στη θάλασσα – Βίντεο

Ένα μοναδικό περιστατικό έλαβε μέρος στο… σύμπαν Χαλκίδα, καθώς ένας οδηγός ξέχασε να βάλει το χειρόφρενο στο αμάξι του, με αποτέλεσμα να καταλήξει στη θάλασσα. Ένα όχημα χωρίς επιβαίνοντες έπεσε στη θάλασσα στο λιμάνι της Χαλκίδας, το μεσημέρι του Σαββάτου (25/02). Για το περιστατικό ενημερώθηκε άμεσα η Λιμενική Αρχή της Χαλκίδας. Στο σημείο μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής όπου εντόπισαν […]

Ένα μοναδικό περιστατικό έλαβε μέρος στο… σύμπαν Χαλκίδα, καθώς ένας οδηγός ξέχασε να βάλει το χειρόφρενο στο αμάξι του, με αποτέλεσμα να καταλήξει στη θάλασσα.

Ένα όχημα χωρίς επιβαίνοντες έπεσε στη θάλασσα στο λιμάνι της Χαλκίδας, το μεσημέρι του Σαββάτου (25/02). Για το περιστατικό ενημερώθηκε άμεσα η Λιμενική Αρχή της Χαλκίδας.

Στο σημείο μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής όπου εντόπισαν το ανωτέρω όχημα και στη συνέχεια ενημέρωσαν τον ιδιοκτήτη του για την άμεση απομάκρυνσή του.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ευβοίας, ενώ από το περιστατικό δεν προκλήθηκε τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ο οδηγός είχε ξεχάσει να βάλει χειρόφρενο

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top