αφιέρωμα Αγάπη Περί-Τεχνών

Εντυπωσίασε το κοινό το αφιέρωμα στην Αγάπη του Περί-Τεχνών

Τα καλύτερα των εντυπώσεων άφησε στο κοινό της Χαλκίδας το αφιέρωμα στην Αγάπη του θεάτρου Περι-Τεχνών. Έφηβοι και ενήλικες της θεατρικής ομάδας Περί – Τεχνών ανέβηκαν στη σκηνή ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου (η τελευταία παράσταση από το τριήμερο παραστάσεων) και ζωντάνεψαν με τον καλύτερο τρόπο κορυφαίες σκηνές του παγκόσμιου θεατρικού ρεπερτορίου, παρουσιάζοντας την αγάπη και […]

Τα καλύτερα των εντυπώσεων άφησε στο κοινό της Χαλκίδας το αφιέρωμα στην Αγάπη του θεάτρου Περι-Τεχνών.

Έφηβοι και ενήλικες της θεατρικής ομάδας Περί – Τεχνών ανέβηκαν στη σκηνή ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου (η τελευταία παράσταση από το τριήμερο παραστάσεων) και ζωντάνεψαν με τον καλύτερο τρόπο κορυφαίες σκηνές του παγκόσμιου θεατρικού ρεπερτορίου, παρουσιάζοντας την αγάπη και τον έρωτα σε όλες του τις εκφάνσεις όπως γράφτηκε και υμνήθηκε από ποιητές και συγγραφείς χιλιάδες χρόνια πριν.

Το κοινό μαγεύτηκε και το χειροκρότημα ήταν η μεγαλύτερη ανταμοιβή.

“Σε ένα χώρο που εμπνέει ερωτισμό, αγάπη, τέχνη στην Οδό Ονείρων.
Υπέροχο θεατρικό ταξίδι με τους πιο Αξιους μαθητές της υποκριτικής τεχνης, έφηβοι και ενήλικες πέρασαν συναισθήματα, έδωσαν φωνή στα πιο ερωτικά ποιήματα που γράφτηκαν ποτέ, ζωντάνεψαν τις πιο όμορφες σκηνές αγάπης με την καθοδήγηση σκηνοθεσία Ιωάννας Μερκουριαδου.
Σας ευχαριστούμε θερμά για την αγάπη σας για την αγκαλιά σας!!!

Επιστρέφουμε σύντομα…

Αν κάποτε θελήσεις εγώ θα είμαι εδώ να σου δείξω τον δρόμο, να σε καθοδήγησω σωστά και να σε γεμίσω θεατρικές εμπειρίες…μαζί με τo πιο δυνατό team της θεατρικής τέχνης.” Με αυτά τα λόγια θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσους συνέβαλαν τα μέγιστα για την παράσταση η καλλιτεχνική διευθήντρια του Θεάτρου Περί-Τεχνών, Πέρη Καραμούζη.

 

Φωτογραφίες: Αντώνης Καρβελάς

 

 

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top