Εντυπωσιακή λήψη από χιονοκαταιγίδα στην Εύβοια όπως φαίνεται από το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος

Ένα σπάνιο, για τα ελληνικά δεδομένα, μετεωρολογικό φαινόμενο σημειώθηκε, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης της κακοκαιρίας τα ξημερώματα της Τετάρτης, στο νησί της Εύβοιας. Εντυπωσιακή λήψη με τον “φλεγόμενο” χιονοκαταιγιδοπυρήνα στην Εύβοια, όπως φαίνεται μέσα απο το χώρο του Αεροδρομίου Ελευθέριος Βενιζέλος στα Σπάτα Αττικής! Χιονοκαταιγίδα – Τι είναι το σπάνιο φυσικό φαινόμενο Πρόκειται για τη […]

Ένα σπάνιο, για τα ελληνικά δεδομένα, μετεωρολογικό φαινόμενο σημειώθηκε, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης της κακοκαιρίας τα ξημερώματα της Τετάρτης, στο νησί της Εύβοιας.

Εντυπωσιακή λήψη με τον “φλεγόμενο” χιονοκαταιγιδοπυρήνα στην Εύβοια, όπως φαίνεται μέσα απο το χώρο του Αεροδρομίου Ελευθέριος Βενιζέλος στα Σπάτα Αττικής!

Φώτο: Άλεξ Φιλιππόπουλος Eyes To The Sky – Alex Filippopoulos Photography
Χιονοκαταιγίδα – Τι είναι το σπάνιο φυσικό φαινόμενο

Πρόκειται για τη χιονοκαταιγίδα, μια κατάσταση που έχει τα χαρακτηριστικά της κοινής καταιγίδας, με αστραπές και βροντές, με τη μόνη διαφοροποίηση ότι αντί για βροχή -ή και μαζί με τη βροχή- πέφτει χιόνι.

 

Πηγή: Meteoclub (κείμενο)
Φωτό : Άλεξ Φιλιππόπουλος Eyes To The Sky – Alex Filippopoulos Photography

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top