ηλεκτροκίνηση Χαλκιδέων

Ενισχύεται η ηλεκτροκίνηση στον Δήμο Χαλκιδέων – Τα 8 σημεία φόρτισης

Υπεγράφη σήμερα, Πέμπτη 13 Ιανουαρίου, από τη Δήμαρχο Χαλκιδέων Έλενα Βάκα, σύμφωνο συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Χαλκιδέων και του Κέντρου Ανανεώσιμων Πηγών και Εξοικονόμησης Ενέργειας (Κ.Α.Π.Ε.) για την υποβολή πρότασης για την Πράξη «Βιώσιμη μικροκινητικότητα, μέσω συστήματος κοινόχρηστων ποδηλάτων σε Δήμους της χώρας». Αντικείμενο της πράξης είναι η ανάπτυξη και ενίσχυση ενός κοινόχρηστου δικτύου ηλεκτρικών …

Ενισχύεται η ηλεκτροκίνηση στον Δήμο Χαλκιδέων – Τα 8 σημεία φόρτισης Διαβάστε Περισσότερα »

Υπεγράφη σήμερα, Πέμπτη 13 Ιανουαρίου, από τη Δήμαρχο Χαλκιδέων Έλενα Βάκα, σύμφωνο συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Χαλκιδέων και του Κέντρου Ανανεώσιμων Πηγών και Εξοικονόμησης Ενέργειας (Κ.Α.Π.Ε.) για την υποβολή πρότασης για την Πράξη «Βιώσιμη μικροκινητικότητα, μέσω συστήματος κοινόχρηστων ποδηλάτων σε Δήμους της χώρας».

Αντικείμενο της πράξης είναι η ανάπτυξη και ενίσχυση ενός κοινόχρηστου δικτύου ηλεκτρικών και περιβαλλοντικά φιλικών οχημάτων, με την προμήθεια ηλεκτρικών ποδηλάτων και την εγκατάσταση βάσεων και σημείων φόρτισης, που θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν από πολίτες και επισκέπτες του Δήμου Χαλκιδέων.

Η εγκατάσταση των σημείων φόρτισης προτείνεται στα παρακάτω 8 σημεία, σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες και συγκεκριμένα:

Στη Χαλκίδα:
Πλατεία Αγίου Νικολάου
Πλατεία Α.Σ.Α.Χ. (έναντι εμπορικού Λιμένα Χαλκίδας)
Έναντι πλατείας Αθανάτων (πιάτσα ΤΑΧΙ πλησιόν παλαιάς Γέφυρας)
Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας (Λεωφ. Χαϊνά)

Στο Ληλάντιο:
Πλατεία 3ου Δημοτικού Σχολείου Βασιλικού

Στη Νέα Αρτάκη:
Παραλία Νέας Αρτάκης

Στην Αυλίδα:
Κεντρική πλατεία Βαθέος

Στη Δροσιά:
Κεντρική πλατεία Δροσιάς

Η ισχύς του Συμφώνου ξεκινά με την υπογραφή του και διαρκεί μέχρι και την ολοκλήρωση της πράξης και την παράδοση του έργου, το οποίο υπολογίζεται να ολοκληρωθεί σε 24 μήνες.

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top