Ενεργειακά Τζάκια Μπονάτσος

Ενεργειακά Τζάκια Μπονάτσος, εστίες για μια ζωή

Τα Ενεργειακά Τζάκια Μπονάτσος συνιστούν την πιο αξιόπιστη εταιρεία, η οποία με πυλώνα την τεχνογνωσία, τις καινοτόμες ιδέες και τη δημιουργική φαντασία σχεδιάζει, προτάσσει και κατασκευάζει το τζάκι που έχετε ονειρευτεί στην κατοικία, το εξοχικό ή το διαμέρισμά σας, επιδιώκοντας το καλύτερο αποτέλεσμα σε λειτουργία και αισθητική. Η ποιότητα και η τεχνογνωσία συναποτελούν τα δομικά […]

Τα Ενεργειακά Τζάκια Μπονάτσος συνιστούν την πιο αξιόπιστη εταιρεία, η οποία με πυλώνα την τεχνογνωσία, τις καινοτόμες ιδέες και τη δημιουργική φαντασία σχεδιάζει, προτάσσει και κατασκευάζει το τζάκι που έχετε ονειρευτεί στην κατοικία, το εξοχικό ή το διαμέρισμά σας, επιδιώκοντας το καλύτερο αποτέλεσμα σε λειτουργία και αισθητική.

Η ποιότητα και η τεχνογνωσία συναποτελούν τα δομικά συστατικά της κατασκευής ενός ενεργειακού τζακιού, ώστε να έχει διαχρονική αντοχή και έτσι να μας προσφέρει τα μοναδικά πλεονεκτήματα της φωτιάς στο χώρο μας, είτε πρόκειται για τζάκι ως βασική πηγή θέρμανσης μιας οικογένειας, είτε για μια ειδική αρχιτεκτονική κατασκευή για διακόσμηση ενός χώρου.

 

Οι αξίες που διέπουν την εταιρεία Ενεργειακά Τζάκια Μπονάτσος βασίζονται στην πολύχρονη εμπειρία και σε μια φιλοσοφία επιλεκτικής προτίμησης σε ποιοτικά τζάκια και εταιρείες, τα οποία έχουν δουλευτεί σε βάθος χρόνου και έχουν εξεταστεί στον τρόπο που λειτουργούν. Με αυτήν τη συλλογιστική οι άνθρωποι της Τζάκια Μπονάτσος μας προσφέρουν μια επιλογή με άξονα την καλύτερη ποιότητα προϊόντων και τη συνεχή ικανοποίηση των αναγκών του πελάτη και μετά την κατασκευή.

Η εταιρεία Ενεργειακά Τζάκια Μπονάτσος συνεργάζεται με μερικούς από τους μεγαλύτερους οίκους τζακιών στην Ευρώπη, όπως οι γερμανικές εταιρείες Brunner και Hoxter, οι βελγικές Μ. Design, η γαλλική Supra, οι ελληνικές Fillas και Regal, οι δανέζικες Heta και Lotus, οι ισπανικές Ferlux, Carbel, Traforart και Hergom, η ιταλική Montegrappa, η ολλανδική Wanders και οι επιλεγμένες Focus, Boley, Nestormartin.

Οι υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρεία Ενεργειακά Τζάκια Μπονάτσος βασίζονται στη σωστή επιλογή των μονωτικών και πυράντοχων υλικών, τα οποία έχουν όλα πιστοποίηση CE. Τα πιστοποιημένα υλικά χρησιμοποιούνται με κριτήριο την άψογη ποιότητα και τη δυνατότητα ανταλλακτικών, παρέχοντας ένα προσεγμένο after sales με ουσιαστική και μακροπρόθεσμη υποστήριξη στον πελάτη που διαρκεί και μετά την εγκατάσταση οποιουδήποτε προϊόντος.

Τα Ενεργειακά Τζάκια Μπονάτσος δημιουργούν εστίες για μια ζωή και τα μυστικά είναι από τη μια η μηδενική έκπτωση στην ποιότητα και από την άλλη ο υπέρμετρος σεβασμός στις ανάγκες του πελάτη, τις οποίες αφουγκράζονται με αρωγό την πολυετή εμπειρία.

ΜΠΟΝΑΤΣΟΣ ΤΖΑΚΙΑ

Στύρων & Θράκης, Χαλκίδα

Τηλέφωνο: 22210 87356, 6944 306410

Web: mponatsos-tzakia.gr

Facebook: Μπονάτσος Τζάκια

Instagram: fireplaces_mponatsos

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top