ΕΝΑ βήμα πριν το Netflix βρίσκεται το “Έτερος Εγώ” του Σωτήρη Τσαφούλια

Η ελληνική σειρά “Έτερος Εγώ” με υπογραφή Σωτήρη Τσαφούλια, προδιαγραφών Netflix βρίσκεται πλέον πολύ κοντά στο να ανέβει στη δημοφιλή πλατφόρμα ταινιών. Ένα τελευταίο εμπόδιο έχει μείνει και εάν ξεπεραστεί και αυτό -ΠΟΥ ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ- θα βλέπουν Δημήτρη Λαϊνη και στη Νέα Υόρκη. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Δήμητρας Καλφούντζου στη “Φωλιά των Κουκου”, η αστυνομική […]

Η ελληνική σειρά “Έτερος Εγώ” με υπογραφή Σωτήρη Τσαφούλια, προδιαγραφών Netflix βρίσκεται πλέον πολύ κοντά στο να ανέβει στη δημοφιλή πλατφόρμα ταινιών. Ένα τελευταίο εμπόδιο έχει μείνει και εάν ξεπεραστεί και αυτό -ΠΟΥ ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ- θα βλέπουν Δημήτρη Λαϊνη και στη Νέα Υόρκη.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Δήμητρας Καλφούντζου στη “Φωλιά των Κουκου”, η αστυνομική σειρά έχει περάσει σχεδόν όλα τα στάδια για να μπει στο Netflix, ενώ το τελευταίο και βασικό στάδιο αποτελεί το ζήτημα των δικαιωμάτων προβολής της σειράς.

Αυτό το τελευταίο στάδιο φαίνεται να αφορά αποκλειστικά την Cosmote TV και το Netflix για το πώς θα το διαχειριστούν τα πνευματικά δικαιώματα του Έτερος Εγώ, για τα οποία θα πρέπει να βρεθεί μια χρυσή τομή ανάμεσά τους.

Αυτό για το πέμπτο και τελευταίο στάδιο πριν το deal με την πλατφόρμα το έκανε γνωστό και ο ίδιος ο Σωτήρης Τσαφούλιας, μιλώντας στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, στον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο. Με τα δικά του λόγια, το “Έτερος Εγώ” βρίσκεται σε «πολύ καλό δρόμο», όντας στα τελευταία στάδια των διαπραγματεύσεων.

«Είμαστε στη φάση που τα περισσότερα κριτήρια έχουν πληρωθεί και είναι πια στα χέρια της Cosmote με το Netflix το πώς θα διαχειριστούν τα δικαιώματα προβολής στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Αυτό είναι το σημείο τώρα που είναι και το πιο δύσκολο», ανέφερε.

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top