καρτ ποστάλ Χαλκίδα 1970

Ένα υπέροχο καρτ ποστάλ της Χαλκίδας του 1970

Οι φωτογραφίες της παλιάς Χαλκίδας προκαλούν πάντα συγκίνηση και μας φέρνουν μπροστά σε μια διαφορετική πόλη, άλλης εποχής, ίσως και με αντίστοιχα προβλήματα, αλλά σίγουρα με μια διαφορετική ομορφιά. Εκτός από τους πίνακες και τις φθαρμένες ρομαντικές φωτογραφίες η ιστορία αυτή της πόλης έχει γραφτεί και σε αρκετές καρτ ποστάλ οι οποίες ήταν και ένα […]

Οι φωτογραφίες της παλιάς Χαλκίδας προκαλούν πάντα συγκίνηση και μας φέρνουν μπροστά σε μια διαφορετική πόλη, άλλης εποχής, ίσως και με αντίστοιχα προβλήματα, αλλά σίγουρα με μια διαφορετική ομορφιά.

Εκτός από τους πίνακες και τις φθαρμένες ρομαντικές φωτογραφίες η ιστορία αυτή της πόλης έχει γραφτεί και σε αρκετές καρτ ποστάλ οι οποίες ήταν και ένα όμορφο σουβενίρ.

Τα καρτ ποστάλ εκείνα εξακολουθούν να δημιουργούν νοσταλγία και θερμά συναισθήματα. Ένα τέτοιο δημοσίευσε η σελίδα facebook CRAZY WATER FM chalkida και μας άρεσε πάρα πολύ!

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top