Ένα εντυπωσιακό live party γεμάτο μουσική στην κατάμεστη Πλατεία Καθενών

Όσοι βρεθήκαμε την Πέμπτη το βράδυ στην Πλατεία των Καθενών για την μοναδική live βραδιά που διοργάνωσε το First Son, με τον Νίκο Τσαμπάση, ενώ συμμετείχαν, οι Boca Negra και η ερμηνεύτρια Γιάννα Βασιλείου, ζήσαμε ένα μοναδικό live party που θα θυμόμαστε για όλο το καλοκαίρι! Η βραδιά ήταν sold out, καθώς ο κόσμος κατέκλησε την πλατεία των Καθενών όπου είχε γεμίσει απ’ άκρη σ’ άκρη! Το εντυπωσιακό ήταν, πως το live παρακολούθησε κόσμος όλων των ηλικιών και απήλαυσε μια μοναδική βραδιά γεμάτη μουσική. Η ατμόσφαιρα στους Καθενούς ήταν ξεσηκωτική, με πολύ κέφι και ενέργεια!    

Όσοι βρεθήκαμε την Πέμπτη το βράδυ στην Πλατεία των Καθενών για την μοναδική live βραδιά που διοργάνωσε το First Son, με τον Νίκο Τσαμπάση, ενώ συμμετείχαν, οι Boca Negra και η ερμηνεύτρια Γιάννα Βασιλείου, ζήσαμε ένα μοναδικό live party που θα θυμόμαστε για όλο το καλοκαίρι!

Αριστερά η τραγουδίστρια Γιάννα Βασιλείου, στο κέντρο ο Νίκος Τσαμπάσης και δεξιά ο μπασίστας Λευτέρης Παπαδάκης – Photo: Antonios Lamprou

Η βραδιά ήταν sold out, καθώς ο κόσμος κατέκλησε την πλατεία των Καθενών όπου είχε γεμίσει απ’ άκρη σ’ άκρη!

Το εντυπωσιακό ήταν, πως το live παρακολούθησε κόσμος όλων των ηλικιών και απήλαυσε μια μοναδική βραδιά γεμάτη μουσική.

Photo: Antonios Lamprou

Η ατμόσφαιρα στους Καθενούς ήταν ξεσηκωτική, με πολύ κέφι και ενέργεια!

Photo: Antonios Lamprou

 

 

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top