Εμβολιασμοί – Εύβοια: Χαμηλά ποσοστά και κάτω από τον μέσο όρο

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας επεσήμανε ότι υπάρχουν περιοχές στις οποίες παρατηρείται μειωμένη προσέλευση για τους εμβολιασμούς και απόκλιση από τον μέσο όρο. Οι πέντε περιφερειακές ενότητες με την χαμηλότερη εμβολιαστική κάλυψη είναι η Φλώρινα, η Ξάνθη, η Φωκίδα, οι Σέρρες και η Δράμα, δήλωσε ο κ. Χαρδαλιάς. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που δίνει η …

Εμβολιασμοί – Εύβοια: Χαμηλά ποσοστά και κάτω από τον μέσο όρο Διαβάστε Περισσότερα »

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας επεσήμανε ότι υπάρχουν περιοχές στις οποίες παρατηρείται μειωμένη προσέλευση για τους εμβολιασμούς και απόκλιση από τον μέσο όρο.

Οι πέντε περιφερειακές ενότητες με την χαμηλότερη εμβολιαστική κάλυψη είναι η Φλώρινα, η Ξάνθη, η Φωκίδα, οι Σέρρες και η Δράμα, δήλωσε ο κ. Χαρδαλιάς.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που δίνει η κυβέρνηση για τους εμβολιασμούς, έως το βράδυ της Παρασκευής στη Φλώρινα είχαν πραγματοποιηθεί συνολικά 31.482 εμβολιασμοί (οι 12.527 ολοκληρωμένοι). Στη Φωκίδα έως τώρα έχουν γίνει συνολικά 18.402 εμβολιασμοί (6.942 ολοκληρωμένοι), στις Σέρρες 73.077 εμβολιασμοί (26.550 ολοκληρωμένοι) και στη Δράμα συνολικά 44.661 (οι 17.234 ολοκληρωμένοι).

Επιπλέον, ο Νίκος Χαρδαλιάς επεσήμανε ότι κάτω από τον μέσο όρο βρίσκονται άλλες 14 περιφερειακές ενότητες, από τις συνολικά 74 της χώρες. Είναι οι περιφερειακές ενότητες:

Ηλείας
Ημαθίας
Αιτωλοακαρνανίας
Κιλκίς
Εύβοιας
Λάρισας
Λακωνίας
Πιερίας
Πέλλας
Φθιώτιδας
Έβρου
Λέσβου
Καβάλας
Σάμου

«Στις περιοχές αυτές υπάρχουν διαθέσιμα ραντεβού για τον Ιούνιο με εμβόλια Pfizer, Moderna και Johnson & Johnson και καλούμε τους πολίτες να αξιοποιήσουν την δυνατότητα και να προγραμματίσουν τον εμβολιασμό τους», συμπλήρωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία έως και τις 21:00 το βράδυ της Παρασκευής, στη χώρα μας έχουν πραγματοποιηθεί 5.986.480 εμβολιασμοί. Χθες εμβολιάστηκαν 98.199 άνθρωποι, ενώ συνολικά έχουν πραγματοποιηθεί 3.854.982 εμβολιασμοί με τουλάχιστον μία δόση, ενώ οι ολοκληρωμένοι εμβολιασμοί ανέρχονται σε 2.253.347.

Οι εμβολιασμοί ανά περιφερειακή ενότητα

 

Πηγή: lifo.gr

Φωτογραφία Εξωφύλλου: EUROKINISSI

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top