Ελλήσποντος Ταμυναϊκός μνήμη Ελένης Τοπαλούδη

Ελλήσποντος και Ταμυναϊκός τίμησαν τη μνήμη της Ελένης Τοπαλούδη

Τρία χρόνια πέρασαν από τη γυναικοκτονία της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο. Τρία χρόνια χωρίς την Ελένη Τοπαλούδη, που βιάστηκε και δολοφονήθηκε άγρια από νταήδες. Τη μνήμη της Ελένης τίμησαν δύο Ευβοϊκές ποδοσφαιρικές ομάδες που αγωνίζονται στην πρώτη κατηγορία του νησιού. Ο Ελλήσποντος Νέας Λαμψάκου και ο Ταμυναϊκός Αλιβερίου, στο Κυριακάτικο μεταξύ τους παιχνίδι, και ανήμερα […]

Τρία χρόνια πέρασαν από τη γυναικοκτονία της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο. Τρία χρόνια χωρίς την Ελένη Τοπαλούδη, που βιάστηκε και δολοφονήθηκε άγρια από νταήδες.

Τη μνήμη της Ελένης τίμησαν δύο Ευβοϊκές ποδοσφαιρικές ομάδες που αγωνίζονται στην πρώτη κατηγορία του νησιού. Ο Ελλήσποντος Νέας Λαμψάκου και ο Ταμυναϊκός Αλιβερίου, στο Κυριακάτικο μεταξύ τους παιχνίδι, και ανήμερα του μνημοσύνου της Ελένης Τοπαλούδη, θέλησαν να τιμήσουν τη μνήμη της αδικοχαμένης κοπέλας και να στείλουν με τον δικό τους τρόπο ένα μήνυμα Κατά της Έμφυλης Βίας.

Αυτό είναι το ποδόσφαιρο που θέλουμε και αυτό είναι το αγνό ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, που πηγάζει μέσα από την κοινωνία και τα προβλήματα που βιώνουμε καθημερινά!

Συγχαρητήρια για την συμβολική κίνηση και στις δύο ποδοσφαιρικές ομάδες της Εύβοιας.

Φωτογραφίες του Άγγελου Αγαπητού:

 

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top