φωτιά Ψαχνά Ευβοίας

Εκτός ελέγχου η φωτιά στα Ψαχνά Ευβοίας

Δύσκολη θα είναι η νύχτα για την Εύβοια, καθώς η φωτιά στα Ψαχνά καίει ανεξέλεγκτη. Ο πύρινος εφιάλτης επέστρεψε με δριμύτητα. Τεράστιες εκτάσεις έγιναν στάχτη, περιουσίες χάθηκαν και οι φωτιές συνεχίζουν, ανεξέλεγκτες το καταστροφικό έργο τους σε Έβρο, Ροδόπη, Καβάλα, Εύβοια και Βοιωτία. Στη μάχη της κατάσβεσης συνδράμουν και μηχανήματα του στρατού. Στην περιοχή επιχειρούν 92 πυροσβέστες, με 3 πεζοπόρα τμήματα, 30 οχήματα, 3 αεροσκάφη και […]

Δύσκολη θα είναι η νύχτα για την Εύβοια, καθώς η φωτιά στα Ψαχνά καίει ανεξέλεγκτη.

Ο πύρινος εφιάλτης επέστρεψε με δριμύτητα. Τεράστιες εκτάσεις έγιναν στάχτη, περιουσίες χάθηκαν και οι φωτιές συνεχίζουν, ανεξέλεγκτες το καταστροφικό έργο τους σε Έβρο, Ροδόπη, Καβάλα, Εύβοια και Βοιωτία.

Στη μάχη της κατάσβεσης συνδράμουν και μηχανήματα του στρατού. Στην περιοχή επιχειρούν 92 πυροσβέστες, με 3 πεζοπόρα τμήματα, 30 οχήματα, 3 αεροσκάφη και 2 ελικόπτερα, όπως επίσης μετέχουν και 19 Γάλλοι πυροσβέστες με 4 οχήματα, εθελοντές της περιοχής και μηχανήματα των ΟΤΑ.

Η φωτιά από τα Ψαχνά Ευβοίας δυστυχώς είναι εκτός ελέγχου – Photo: Forecast Weather Greece

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top