"Έκπτωτος Άγγελος" παραλία Εύβοιας video clip Νίκου Οικονομόπουλου

“Έκπτωτος Άγγελος”: Σε παραλία της Εύβοιας το video clip του Νίκου Οικονομόπουλου

Σε μία από τις πιο διάσημες και εντυπωσιακότερες παραλίες της Εύβοιας, γυρίστηκε το video clip του viral τραγουδιού του Νίκου Οικονομόπουλου “Έκπτωτος Άγγελος”.

Σε μία από τις πιο διάσημες και εντυπωσιακότερες παραλίες της Εύβοιας, γυρίστηκε το video clip του viral τραγουδιού του Νίκου Οικονομόπουλου “Έκπτωτος Άγγελος”.

Με μία νέα μεγάλη επιτυχία έκανε δυναμικό δισκογραφικό come back ο Νίκος Οικονομόπουλος. Ο τίτλος του νέου single του έχει τίτλο “Έκπτωτος Άγγελος”, και εδώ και περίπου 1,5 μήνα έχει γίνει το απόλυτο viral τραγούδι στην Ελλάδα.Τη μουσική του νέου Νο1 τραγουδιού των charts υπογράφει ο Γιώργος Σαμπάνης και τους στίχους ο Νίκος Γρίτσης.

Το τραγούδι έχει ήδη γίνει η απόλυτη τάση στο Spotify και του Tik Tok και συμπληρώνεται από ένα κινηματογραφικό music video, σε σκηνοθεσία του Nick Marianos. Σε αυτό βλέπουμε τον Νίκο Οικονομόπουλο να μεταφέρει το συναίσθημα των στίχων στις οθόνες μας μέσα από εντυπωσιακό φυσικό location, την παραλία της Πετάλης στην κεντρική Εύβοια, και μοναδικά ειδικά εφέ να συμπληρώνουν το μοναδικό τοπίο της παραλίας του νησιού μας.

Μάθετε τα πάντα για την εντυπωσιακή παραλία Πετάλη στην κεντρική Εύβοια ΕΔΩ

Δείτε το βίντεο κλιπ του τραγουδιού “Έκπτωτος Άγγελος”:

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top