Εκλογές 2023 Βόρεια Εύβοια
Photo: EUROKINISSI

Εκλογές 2023: Τι ψήφισε η πυρόπληκτη Βόρεια Εύβοια

Οι καταστροφικές πυρκαγιές τον Αύγουστο του 2021 στην Βόρεια Εύβοια ήταν ένα γεγονός που σύμφωνα με πολιτικούς αναλυτές μπορούσε να επηρεάσει την ψήφο του κόσμου για τις εκλογές του 2023, και πανελλαδικά αλλά κυρίως στο νησί της Εύβοιας, και πόσo μάλλον στους δήμους που καταστράφηκαν από τις μεγάλες πυρκαγιές. Εξάλλου, οι πυρκαγιές της Βόρειας Εύβοιας […]

Οι καταστροφικές πυρκαγιές τον Αύγουστο του 2021 στην Βόρεια Εύβοια ήταν ένα γεγονός που σύμφωνα με πολιτικούς αναλυτές μπορούσε να επηρεάσει την ψήφο του κόσμου για τις εκλογές του 2023, και πανελλαδικά αλλά κυρίως στο νησί της Εύβοιας, και πόσo μάλλον στους δήμους που καταστράφηκαν από τις μεγάλες πυρκαγιές.

Εξάλλου, οι πυρκαγιές της Βόρειας Εύβοιας είχαν απασχολήσει όλα τα κόμματα και ήταν για μεγάλο διάστημα θέμα διαλόγου και αντιπαράθεσης στην κεντρική πολιτική σκηνή της χώρας.

Πάμε να δούμε όμως τι ψήφισαν αναλυτικά οι συγκεκριμένοι δήμοι του νησιού καθώς η κάλπη μίλησε:

 

 

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top