Φάνη Σπανό

Έκκληση από τον Φάνη Σπανό, ο οποίος ζητά “Επιτέλους ΣΟΒΑΡΟ αριθμό εναερίων μέσων”

Έκκληση από τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Φάνη Σπανό για την Εύβοια, ο οποίος προχώρησε σε ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο facebook, σήμερα το πρωί, και ζητά “Επιτέλους ΣΟΒΑΡΟ αριθμό εναερίων μέσων”. “Η φωτιά προχωράει ασταμάτητη, καταστρέφει δάσος, σπίτια, απειλείς ζωές” σημειώνει ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνης Σπανός σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής […]

Έκκληση από τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Φάνη Σπανό για την Εύβοια, ο οποίος προχώρησε σε ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο facebook, σήμερα το πρωί, και ζητά “Επιτέλους ΣΟΒΑΡΟ αριθμό εναερίων μέσων”.

“Η φωτιά προχωράει ασταμάτητη, καταστρέφει δάσος, σπίτια, απειλείς ζωές” σημειώνει ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνης Σπανός σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συμπληρώνει: “Θέλουμε επιτέλους ΣΟΒΑΡΟ αριθμό εναερίων μέσων, που ζητάμε από την πρώτη μέρα! Και περισσότερα πυροσβεστικά οχήματα!”. Για να καταλήξει: “Η φωτιά ΔΕΝ σβήνει μόνο με τις μπουλντόζες και αν την αφήσουμε μπορεί να φτάσει πραγματικά ΠΑΝΤΟΥ!”

‘Άνθρωποι και μηχανές έχουν ξεπεράσει τα όριά τους.

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top