πουλιά ουρανό Εύβοια

Εκατοντάδες πουλιά κατέκλυσαν τον ουρανό στην Εύβοια

Ένα απόκοσμο σκηνικό παρατηρήθηκε σε Εύβοια και Αργολίδα με εκατοντάδες πουλιά στον ουρανό. Στην περίπτωση της Εύβοιας, ένας οδηγός απαθανάτισε με το κινητό του ένα βίντεο που απεικονίζει ένα τεράστιο σμήνος από ψαρόνια, να έχουν κάνει «κατάληψη» στο δρόμο. Το μοναδικό θέαμα επαναλήφθηκε και στην Αργολίδα, όπου εκατοντάδες πουλιά κατέκλυσαν τον ουρανό αλλά και καλώδια από […]

Ένα απόκοσμο σκηνικό παρατηρήθηκε σε Εύβοια και Αργολίδα με εκατοντάδες πουλιά στον ουρανό.

Στην περίπτωση της Εύβοιας, ένας οδηγός απαθανάτισε με το κινητό του ένα βίντεο που απεικονίζει ένα τεράστιο σμήνος από ψαρόνια, να έχουν κάνει «κατάληψη» στο δρόμο.

Το μοναδικό θέαμα επαναλήφθηκε και στην Αργολίδα, όπου εκατοντάδες πουλιά κατέκλυσαν τον ουρανό αλλά και καλώδια από τις κολώνες της ΔΕΗ, θυμίζοντας σε αρκετούς λάτρεις του κλασικού σινεμά, σκηνή από την ταινία του 1963, του Άλφρεντ Χίτσκοκ «Τα πουλιά».

 

Πηγή: lifo.gr

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top