Ειρήνη Καμπέρη γυναίκα πυγμάχος Boxing Club Χαλκίδας

Ειρήνη Καμπέρη, η γυναίκα πυγμάχος του Boxing Club Χαλκίδας

Μιλήσαμε με την Ειρήνη Καμπέρη αθλήτρια του Boxing Club Χαλκίδας, για την καριέρα μιας γυναίκας που ασχολείται με την πυγμαχία αλλά και για τις προσδοκίες της από το άθλημα. Η…

Μιλήσαμε με την Ειρήνη Καμπέρη αθλήτρια του Boxing Club Χαλκίδας, για την καριέρα μιας γυναίκας που ασχολείται με την πυγμαχία αλλά και για τις προσδοκίες της από το άθλημα.

Η Ειρήνη Καμπέρη ξεκίνησε τα μαχητικά σε ηλικία 12 ετών στη σχολή Kick Boxing Eleusis με τους προπονητές Χασάν Χατζή και Μέμο Χατζή. Το πρώτο της άθλημα ήταν το Tae Kwon Do όπου κατέχω πολλές διακρίσεις σε πανελλήνια. Έπειτα συνέχισε με το Kickboxing, ενώ σε ηλικία 15 ετών έπαιξε το πρώτο της επαγγελματικό αγώνα.

Το highlight της καριέρας όπως αναφέρει και η ίδια, ήταν στη διοργάνωση Hall of Champions, παίζοντας 2 αγώνες το ίδιο βράδυ, όπου και κατέκτησε την πρώτη της επαγγελματική ζώνη.

Η μετακόμιση της στη Χαλκίδα για σπουδές έφερε και την συνάντησή της με τον προπονητή Λάζαρο Περιβολάρη και το Boxing Club Χαλκίδας και έτσι ξεκίνησαν την συνεργασία τους.

“Ύστερα από συζητήσεις για το ποιά θα ήταν η καλύτερη δυνατή επιλογή στη καριέρα μου, αποφασίσαμε να κάνω στροφή στη πυγμαχία. Όπου και συνεχίζω καθημερινά να προπονούμαι για να βελτιωθώ να αλλάξω και να προσαρμώσω το στυλ μου πάνω στο άθλημα αυτό, το οποίο είναι πολύ απαιτητικό και σύνθετο. Η υπόσχεση μας είναι να δώσουμε στο κόσμο πολύ ωραία και δυνατά παιχνίδια ώστε να επιστρέψω εκεί όπου σταμάτησα δηλαδή στο αήττητο σερί μου και να κατακτήσω ένα παγκόσμιο τίτλο.”Σίγουρα με τη σκληρή δουλειά και την αφοσίωση δεν είναι τίποτα απίθανο!” αναφέρει η Ειρήνη Καμπέρη.

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top