Εικόνες φωτιά Μηλάκι Αλιβερίου

Εικόνες από την φωτιά στο Μηλάκι Αλιβερίου – Υπό έλεγχο η φωτιά

Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση, 82 πυροσβέστες από την Ιστιαία, το Αλιβέρι τη Χαλκίδα, το Μαντούδι και τη Θήβα επιχειρούν στο σημείο μαζί με 6 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 24 οχήματα. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς συνδράμουν υδροφόρες και μηχανήματα έργου. Σημειώνεται ότι οι επίγειες δυνάμεις της Πυροσβεστικής έδιναν ολονύχτια μάχη, ώστε το μέτωπο της φωτιάς […]

Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση, 82 πυροσβέστες από την Ιστιαία, το Αλιβέρι τη Χαλκίδα, το Μαντούδι και τη Θήβα επιχειρούν στο σημείο μαζί με 6 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 24 οχήματα. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς συνδράμουν υδροφόρες και μηχανήματα έργου.

Σημειώνεται ότι οι επίγειες δυνάμεις της Πυροσβεστικής έδιναν ολονύχτια μάχη, ώστε το μέτωπο της φωτιάς να μείνει στην πλαγιά του Προφήτη Ηλία και να μην επεκταθεί, ενώ με το πρώτο φως της ημέρας δόθηκε εντολή να απογειωθούν και εναέρια μέσα, ώστε να συνδράμουν στο έργο της κατάσβεσης.

Καλύτερη η εικόνα της φωτιάς, κόπασαν οι άνεμοι

Πλέον έχει πέσει ο αέρας και έχει μαζευτεί το δαχτυλίδι που είχε δημιουργηθεί γύρω από το βουνό. Στην κάτω πλευρά δεν υπάρχει φωτιά. Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση, μικροεστίες υπάρχουν ακόμα την πίσω πλευρά, χωρίς όμως να απειλείται το Καλέντζι. Δε χρειάστηκε εντολή για εκκένωση.

Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής, Γιάννης Αρτοποιός, «η φωτιά έχει οριοθετηθεί περιμετρικά και βρισκόμαστε σε στάδιο, ώστε να τεθεί υπό μερικό έλεγχο σύντομα. Οι επίγειες δυνάμεις έκαναν τεράστια δουλειά όλο το βράδυ», ενώ διευκρινίζει ότι ουδέποτε κινδύνευσε εργοστάσιο της ΔΕΗ ή άλλες βιομηχανικές εγκαταστάσεις κι ούτε υπήρξε εισήγηση εκκένωσης για κάποιον οικισμό.

Εικόνες του Dimitris Lamprou

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top