πεντάστερο ξενοδοχείο Εύβοια

Εγκρίθηκε νέα επένδυση για πεντάστερο ξενοδοχείο στην Εύβοια

Νέες επενδύσεις στη φιλοξενία και τον τουρισμό προσελκύει η Εύβοια καθώς όλο και περισσότερες επιχειρήσεις στρέφονται προς το δεύτερο μεγαλύτερο νησί της χώρας για επενδύσεις. Οι εξαιρετικές επιδόσεις που σημειώθηκαν στον τομέα του τουρισμού κατά την διάρκεια της φετινής τουριστικής σεζόν φαίνεται να αναζωπύρωσαν το ενδιαφέρον των επενδυτών για επενδύσεις στα δημοφιλή και τουριστικά ελληνικά …

Εγκρίθηκε νέα επένδυση για πεντάστερο ξενοδοχείο στην Εύβοια Διαβάστε Περισσότερα »

Νέες επενδύσεις στη φιλοξενία και τον τουρισμό προσελκύει η Εύβοια καθώς όλο και περισσότερες επιχειρήσεις στρέφονται προς το δεύτερο μεγαλύτερο νησί της χώρας για επενδύσεις.

Οι εξαιρετικές επιδόσεις που σημειώθηκαν στον τομέα του τουρισμού κατά την διάρκεια της φετινής τουριστικής σεζόν φαίνεται να αναζωπύρωσαν το ενδιαφέρον των επενδυτών για επενδύσεις στα δημοφιλή και τουριστικά ελληνικά νησιά με όλο και περισσότερα επενδυτικά πλάνα να κατατίθενται για έγκριση από τους αρμόδιους φορείς.

Η επένδυση

Τέτοιας φύσεως επενδυτικό πλάνο που αφορά ίδρυση ξενοδοχειακής μονάδας στην Εύβοια έλαβε πρόσφατα έγκριση από το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Πιο αναλυτικά, η επιχείρηση «EVIA LUXURY HOTELS AE» (υπό σύσταση), έλαβε έγκριση για υπαγωγή στις διατάξεις του νόμου 4399/2016, όπως ισχύει, και ειδικότερα στο καθεστώς ενίσχυσης της Επιχειρηματικότητας Πολύ Μικρών και Μικρών Επιχειρήσεων των άρθρων 59 έως 61 αυτού (Ε΄ κύκλος), του επενδυτικού της σχεδίου το αφορά την δημιουργία πολυτελούς ξενοδοχειακής μονάδας.

Το επενδυτικό πλάνο προβλέπει την δημιουργία πεντάστερου καταλύματος πέντε αστέρων και δυναμικότητας 53 δωματίων και 118 κλινών στην Μεγαλόνησο Πεταλιών της Δημοτικής Ενότητας Μαρμαρίου, του Δήμου Καρύστου, της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας.

Σε ότι αφορά το κόστος της επένδυσης, σύμφωνα με τα δημοσιευμένα στοιχεία του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, το συνολικό επιλέξιμο κόστος της επένδυσης ανέρχεται στα 6.253.935,46 ευρώ με το συνολικό ενισχυόμενο κόστος να βρίσκεται επίσης στα 6.253.935,46 ευρώ.

Επίσης, σύμφωνα με τις δημοσιευμένες πληροφορίες του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, στο επενδυτικό σχέδιο θα χορηγηθεί ενίσχυση με τη μορφή επιχορήγησης ύψους 2.814.270,96 ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από την υλοποίηση της συγκεκριμένης επένδυσης, οι νέες θέσεις εργασίας που θα δημιουργηθούν θα είναι 27,42 Ετήσιες Μονάδες Εργασίας.

 

Πηγή: ypodomes.com

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top