Δημοτικής Αγοράς Χαλκίδας

Εγκρίθηκε η χρηματοδότηση της Δημοτικής Αγοράς Χαλκίδας και του Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου

Την ένταξη προς χρηματοδότηση του έργου «ΑΝΟΙΚΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ (Open Mall) ΧΑΛΚΙΔΑΣ» – «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΧΑΛΚΙΔΑΣ» στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», πέτυχε ο Δήμος Χαλκιδέων. Το συγκεκριμένο έργο περιλαμβάνει 2 έργα: 1. Το έργο «Αποκατάσταση, Ανάδειξη, Ανάπτυξη και Λειτουργική Επανένταξη της Δημοτικής Αγοράς Χαλκίδας», το οποίο ήδη υλοποιείται, έχει συμβατικό προϋπολογισμό 7.400.000 ευρώ. Από το ποσό …

Εγκρίθηκε η χρηματοδότηση της Δημοτικής Αγοράς Χαλκίδας και του Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου Διαβάστε Περισσότερα »

Την ένταξη προς χρηματοδότηση του έργου «ΑΝΟΙΚΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ (Open Mall) ΧΑΛΚΙΔΑΣ» – «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΧΑΛΚΙΔΑΣ» στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», πέτυχε ο Δήμος Χαλκιδέων.

Το συγκεκριμένο έργο περιλαμβάνει 2 έργα:

1. Το έργο «Αποκατάσταση, Ανάδειξη, Ανάπτυξη και Λειτουργική Επανένταξη της Δημοτικής Αγοράς Χαλκίδας», το οποίο ήδη υλοποιείται, έχει συμβατικό προϋπολογισμό 7.400.000 ευρώ. Από το ποσό αυτό, 3.000.000 ευρώ έχουν εξασφαλιστεί από το Π.Δ.Ε της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, ενώ για το υπόλοιπο ποσό των 4.400.000 ευρώ ο Δήμος Χαλκιδέων έχει προεγκεκριμένο δάνειο από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων. Επιπλέον, με το συγκεκριμένο έργο θα υλοποιηθεί και ανάπλαση της πλατείας Αγοράς.

Με την ένταξη του έργου αυτού στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», ουσιαστικά ο Δήμος Χαλκιδέων εξασφάλισε το ποσό συμμετοχής του (4.400.000 ευρώ) και αποφεύγει τον δανεισμό.

2. Το έργο «Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου (Open Mall) – Αναβάθμιση οδών και πεζοδρομίων Χαλκίδας», συνολικού προϋπολογισμού 1.100.000 ευρώ, το οποίο είναι έργο ανάπλασης οδών και πεζοδρόμων του εμπορικού κέντρου της Χαλκίδας.

Με την ένταξη του έργου αυτού στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», ο Δήμος Χαλκιδέων θα προχωρήσει στην ανάπλαση των οδών και πεζοδρόμων Περικλέους Σταύρου, Αντωνίου, Νεοφύτου, Κριεζώτου, Γαζέπη, Παπαδημητρίου, Παπαναστασίου.

Η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα, μετά την ανακοίνωση της χρηματοδότησης του έργου δήλωσε: «Όπως δεσμευτήκαμε και προεκλογικά, επιδιώξαμε και πετύχαμε τη χρηματοδότηση της συμμετοχής του Δήμου Χαλκιδέων στο εμβληματικό έργο της Δημοτικής Αγοράς Χαλκίδας. Παράλληλα θα υλοποιήσουμε και το έργο του Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου, με μια μξελέτη που επικαιροποιήσαμε, βελτιώνοντάς τη, σε όφελος πάντα των δημοτών, της προσβασιμότητας και της ανάπτυξης του εμπορίου και της οικονομίας της πόλης μας. Ευχαριστώ τον Αναπληρωτή Υπουργό κ. Στέλιο Πέτσα που ικανοποίησε άμεσα, όπως είχε υποσχεθεί, ένα τόσο σημαντικό αίτημά μας, αφουγκραζόμενος πάντα τις ουσιαστικές ανάγκες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.».

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top