Έδεσμα Κρασοπωλείον Χαλκίδα κάβα

Έδεσμα Κρασοπωλείον: Όμορφες συνθέσεις και προτάσεις για τις γιορτές

Το Έδεσμα μας προτείνει premium ποτά, συνθέσεις καλαθιών με ποτά και κρασί, ενώ διακρίνεται για τη πλούσια γκάμα σε ετικέτες κρασιού του ελληνικού αμπελώνα.

Τα κρασιά για να συνοδεύσουμε τα γιορτινά εδέσματα και τα γλυκίσματα, ο αφρώδης οίνος, η σαμπάνια και τα ποτά για το ρεβεγιόν ή για ένα καλάθι που θα δωρίσουμε σε φίλους, συγγενείς ή συνεργάτες κερδίζουν τις εντυπώσεις, ειδικά όταν συμβουλευτούμε  τους έμπειρους ανθρώπους από την Κάβα – Κρασοπωλείο Έδεσμα, η οποία αποτελεί την ιδανική εορταστική επιλογή μας στην αγορά του κρασιού και των οινοπνευματωδών.

Το Έδεσμα μας προτείνει premium ποτά, συνθέσεις καλαθιών με ποτά και κρασί, ενώ διακρίνεται για τη πλούσια γκάμα σε ετικέτες κρασιού του ελληνικού αμπελώνα. Φυσικά υπάρχει και μεγάλη ποικιλία σε χύμα κρασί για να στολιστεί το οικογενειακό τραπέζι των γιορτών. 

Το Έδεσμα Κρασοπωλείον στο Νομό Ευβοίας έχει τη γενική αντιπροσωπεία του Οινοποιείου Ζοίνος ΑΕ, από την περιοχή Ζίτσα Ιωαννίνων. 

Η οικογένεια Δήμου αναπτύσσει την Κάβα – Κρασοπωλείο Έδεσμα με σεβασμό στον καταναλωτή από το 1994 και ενημερώνεται συνεχώς για τις νέες εξελίξεις και τις ανερχόμενες τάσεις στο χώρο του κρασιού και του ποτού. 

Μας εύχεται χαρούμενες γιορτές, ευτυχισμένο και δημιουργικό το νέο έτος με υγεία σε όλο τον κόσμο και μας περιμένει να μας εξυπηρετήσει με δύο καταστήματα, Χαϊνά 30 και Ελευθερίου Βενιζέλου 67, ενώ κάνει και αποστολές καλαθιών.

Κάβα – Κρασοπωλείο Έδεσμα

Τηλ. 2221 088827

Facebook: Έδεσμα Κρασοπωλείον – Instagram: krasopoleion_edesma

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top