προτάσεις Δωρεάν πόλη Χριστούγεννα Χαλκίδα

Δωρεάν στην πόλη τα Χριστούγεννα: 7 προτάσεις χωρίς είσοδο

Δωρεάν παραστάσεις, εκδηλώσεις και ποικίλες ευκαιρίες για δωρεάν ψυχαγωγία το Σαββατοκύριακο των Χριστουγέννων αλλά και τις τελευταίες ημέρες του έτους στη Χαλκίδα 7 ευκαιρίες για να περάσουμε όμορφα στην πόλη, εντελώς δωρεάν, μέσα στην καρδιά των Χριστουγέννων. Μουσική, χορός, θεατρικές παραστάσεις, και όμορφες εκδηλώσεις μας δίνουν την ευκαιρία να περάσουμε ποιοτικό χρόνο με ελεύθερη είσοδο και την αιγίδα πολιτιστικών οργανισμών και φορέων. […]

Δωρεάν παραστάσεις, εκδηλώσεις και ποικίλες ευκαιρίες για δωρεάν ψυχαγωγία το Σαββατοκύριακο των Χριστουγέννων αλλά και τις τελευταίες ημέρες του έτους στη Χαλκίδα

7 ευκαιρίες για να περάσουμε όμορφα στην πόλη, εντελώς δωρεάν, μέσα στην καρδιά των Χριστουγέννων.

Μουσική, χορός, θεατρικές παραστάσεις, και όμορφες εκδηλώσεις μας δίνουν την ευκαιρία να περάσουμε ποιοτικό χρόνο με ελεύθερη είσοδο και την αιγίδα πολιτιστικών οργανισμών και φορέων.

Photo: @GHETTO MAGAZINE
  • Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου, ώρα 17:30, πλατεία Αγ. Νικολάου

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΓΛΕΝΤΙ

Ο Σύλλογος Ελληνικής Πολιτιστικής Παράδοσης Χαλκίδας “τ’ Αλωνάκι” και ο ΔΟΑΠΠΕΧ, σας υπόσχονται μια εορταστική βραδιά, αντάξια των ημερών και της παράδοσης.

Χριστουγεννιάτικα, δρώμενα, παραδοσιακοί χοροί, φωτιές, κεράσματα.. είναι από τα λίγα που θα συμβούν και που δεν πρέπει να χάσετε.

 

  • Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου, ώρα 20:00, Δημοτικό Θέατρο Παπαδημητρίου

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΚΟΝΣΕΡΤΟ «Όλη η πόλη μια μουσική» – Μουσικά Σύνολα Φιλαρμονικής

«Όλη η πόλη μια μουσική» στο «Κονσέρτο των Χριστουγέννων», από τα Μουσικά Σύνολα  Φιλαρμονικής του Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ. Χαλκίδας, σε μια μουσική πανδαισία με εορταστικούς ρυθμούς και αγαπημένες μελωδίες. Στη συναυλία συμμετέχει, η Χορωδία και οι Όμιλοι Μουσικής του 5ου Προτύπου Γυμνασίου Χαλκίδας (καθηγήτριες, Δέσποινα Γερογιάννη, Βάλια Σεβροπούλου).

Διεύθυνση: Πέτρος Πρόκος. Παρουσίαση: Γιώργος Αγγέλου

Τραγουδούν: Γιώργος Δρακούλης, Μαρία Αποστολοπούλου, Μαίρη Σακκή, Ματούλα Μπαφαλούκα. Φιλική συμμετοχή: Μάκης Τσιγάντες.

 

  • Σάββατο 24 Δεκεμβρίου από ώρα 10:00

ΚΑΛΑΝΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ στους δρόμους της πόλης

Η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Χαλκιδέων παιανίζει τα κάλαντα και Χριστουγεννιάτικες μελωδίες στους εμπορικούς δρόμους και σε κεντρικά σημεία της πόλης.

 

  • Τρίτη 27 Δεκεμβρίου ώρα 17:30 πλατεία Αγ. Νικολάου

Μουσικός αποχαιρετισμός του 2022 – Καλωσορίζουμε με γλέντι το 2023

Λίγο πριν το τέλος του έτους, η Ορχήστρα και χορωδία της Σχολής Παραδοσιακής Μουσικής «ΓΕΦΥΡΕΣ» και οι Χορωδίες των Πολιτιστικών Συλλόγων Δοκού «Η ΑΝΟΙΞΗ» και του Ιερού Ναού Αγ. Χριστοφόρου Βαθέος Αυλίδας μας ταξιδεύουν μουσικά.

Δ/νση ορχήστρας:  Λευτέρης Πνευματικός.

 

  • Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου ώρα 17:00 Δημοτικό Θέατρο Παπαδημητρίου

Παιδική Θεατρική Παράσταση «Ο Αϊ Βασίλης στη χώρα της οδοντοστοιχούλας»

Συνδιοργάνωση Εμπορικός & Βιομηχανικός Σύλλογος Χαλκίδας, Ομοσπονδία Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας Εύβοιας, ΔΟΑΠΠΕΧ, Π.Στ.Ε. – ΟΠΑΣΤΕ

 

  • ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΘΕΑΤΡΟΥ ΣΚΙΩΝ, ώρα έναρξης 18:00

ΧΑΛΚΙΔΑ: Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου, πλατεία «Σ.Μαργαρίτη» (όπισθεν διακστηρίων) – Θέατρο Σκιών Κ. Σπυρόπουλου

ΒΑΘΥ: Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου, Δημαρχείο – Θέατρο Σκιών Κ. Σπυρόπουλου

 

  • Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου από ώρα 10:00

ΚΑΛΑΝΤΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ στους δρόμους της πόλης

Η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Χαλκιδέων, παιανίζει τα κάλαντα και εορταστικές μελωδίες στους εμπορικούς δρόμους και σε κεντρικά σημεία της πόλης.

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top