Μαστογραφίες Αιδηψό

Δωρεάν Μαστογραφίες: Αρωγοί της δράσης στην Αιδηψό ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος, τοπικές επιχειρήσεις & ο ΟΛΝΕ

Πολύτιμη η βοήθεια για την οργάνωση και την λειτουργία της δράσης των δωρεάν μαστογραφιών στα Λουτρά Αιδηψού, από τον Εμποροεπαγγελματικό σύλλογο, τους τοπικούς επιχειρηματίες και τον ΟΛΝΕ. Για τον λόγο αυτό η πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Εύβοιας, Βούλα Αγιοστρατίτη, ευχαρίστησε μέσα από την σελίδα της στο facebook όλους όσους συνδράμουν τα μέγιστα για να […]

Πολύτιμη η βοήθεια για την οργάνωση και την λειτουργία της δράσης των δωρεάν μαστογραφιών στα Λουτρά Αιδηψού, από τον Εμποροεπαγγελματικό σύλλογο, τους τοπικούς επιχειρηματίες και τον ΟΛΝΕ.

Για τον λόγο αυτό η πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Εύβοιας, Βούλα Αγιοστρατίτη, ευχαρίστησε μέσα από την σελίδα της στο facebook όλους όσους συνδράμουν τα μέγιστα για να πραγματοποιείται με επιτυχία η δράση των δωρεάν μαστογραφιών.

Αναλυτικά το ευχαριτήριο μήνυμα της προέδρου:

“Επειδή κάποιοι δουλεύουν για να πραγματοποιηθεί μια δράση, θέλω να ευχαριστήσω, τον Εμποροεπαγγελματικος Σύλλογος Λουτρων Αιδηψου την πρόεδρο Δέσποινα Μαραβέλη για την πολύτιμη αρωγή, οικονομική και προσωπική.

Τον ΟΛΝΕ για την παραχώρηση του χώρου και την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος.

Τα καταστήματα:
Ο γύρος του Διονύση, Διονύσης Σπυρόπουλος
Ef Cafe, Κάππα Παγώνα

Το ξενοδοχείο: Λητώ, Θοδωρής Ρουμελιώτης

Δωρεάν μαστογραφίες σε συνεργασία με την αντικαρκινική εταιρεία, το Επιμελητήριο, ΣΑΜΕΕ, Ομοσπονδία Εμπορικών συλλόγων Εύβοιας και την Ομοσπονδία Επαγγελματιών βιοτεχνών.”

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top