βραβεία Θέατρο Χαλκίδας Βάτραχοι

Δύο βραβεία απέσπασε το Θέατρο Χαλκίδας για την παράσταση “Βάτραχοι”

Το Θέατρο Χαλκίδας, με την παράστασή του Βάτραχοι, στην πρώτη του συμμετοχή στους 35ους Πανελλήνιους Θεατρικούς Αγώνες Ερασιτεχνικών Θιάσων που διοργανώνει το ΝΠΔΔ Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Ζωγράφου κέρδισε 2 πρώτα βραβεία: πρωτότυπης μουσικής για τον Κωνσταντίνο Κουρμπέτη και κοστουμιών γα τη Βασιλική Λευκούδη, σταθερών συνεργατών του Θεάτρου για πολλά χρόνια. Τα βραβεία παρέλαβαν […]

Το Θέατρο Χαλκίδας, με την παράστασή του Βάτραχοι, στην πρώτη του συμμετοχή στους 35ους Πανελλήνιους Θεατρικούς Αγώνες Ερασιτεχνικών Θιάσων που διοργανώνει το ΝΠΔΔ Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Ζωγράφου κέρδισε 2 πρώτα βραβεία: πρωτότυπης μουσικής για τον Κωνσταντίνο Κουρμπέτη και κοστουμιών γα τη Βασιλική Λευκούδη, σταθερών συνεργατών του Θεάτρου για πολλά χρόνια.

Τα βραβεία παρέλαβαν ο Κωνσταντίνος Κουρμπέτης που ήταν παρών στην απονομή και η Πρόεδρος Ζωή Λιβανίου εκ μέρους της Βασιλικής Λευκούδη.

Η παράσταση του Θεάτρου Χαλκίδας, Βάτραχοι του Αριστοφάνη, σε σκηνοθεσία Μαρίας Βαρδάκα, που παίχτηκε στο Θέατρο Αυλιδείας Αρτέμιδος το καλοκαίρι του 2021, στο πλαίσιο του bio-Μechanical Festival, παρουσιάστηκε στο Δημοτικό Θέατρο του Ζωγράφου, στις 8 Σεπτεμβρίου και ώρα 9.00μμ, με την αρωγή της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας.

Το Θέατρο Χαλκίδας συνεχίζει τη δραστηριότητά του εντός κι εκτός της πόλης της Χαλκίδας, ενεργοποιώντας το ανθρώπινο δυναμικό της πόλης προς μια ουσιαστική κατεύθυνση ενασχόλησης με τα κοινά και τον πολιτισμό.

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top