Δράση εξέταση ψηλάφηση μαστού γυναίκες Δήμο Χαλκιδέων

Δράση δωρεάν κλινικής εξέτασης και ψηλάφησης μαστού σε γυναίκες από τον Δήμο Χαλκιδέων

Δωρεάν δράση από τον Δήμο Χαλκιδέων με κλινική εξέταση και ψηλάφιση μαστού σε γυναίκες. Ο καρκίνος μαστού είναι η συχνότερη κακοήθης νόσος στις γυναίκες, υπεύθυνος για τους περισσότερους θανάτους γυναικών οφειλόμενους σε καρκίνο. Όταν ο καρκίνος του μαστού ανιχνεύεται έγκαιρα, οι πιθανότητες επιβίωσης είναι εξαιρετικά υψηλές. Ο Δήμος Χαλκιδέων, με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση …

Δράση δωρεάν κλινικής εξέτασης και ψηλάφησης μαστού σε γυναίκες από τον Δήμο Χαλκιδέων Διαβάστε Περισσότερα »

Δωρεάν δράση από τον Δήμο Χαλκιδέων με κλινική εξέταση και ψηλάφιση μαστού σε γυναίκες.

Ο καρκίνος μαστού είναι η συχνότερη κακοήθης νόσος στις γυναίκες, υπεύθυνος για τους περισσότερους θανάτους γυναικών οφειλόμενους σε καρκίνο. Όταν ο καρκίνος του μαστού ανιχνεύεται έγκαιρα, οι πιθανότητες επιβίωσης είναι εξαιρετικά υψηλές.

Ο Δήμος Χαλκιδέων, με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών και στο πλαίσιο της 25ης Οκτωβρίου – Παγκόσμιας Ημέρας Καρκίνου του Μαστού, θα πραγματοποιήσει, με την εθελοντική συνεργασία γυναικολόγων και χειρουργών, δράση δωρεάν κλινικής εξέτασης και ψηλάφησης μαστού, σε όσες γυναίκες επιθυμούν, τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2022, από ώρα 08:00 έως κι ώρα 14:00, στον χώρο του Κέντρου Υγείας Χαλκίδας (πρώην ΙΚΑ). Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνήσουν με την κ. Αικατερίνη Μεγάλου, Εντεταλμένη Σύμβουλο για θέματα Υγείας, στο 6932725971.

Ενημερωνόμαστε. Προλαμβάνουμε.

Είμαστε δυνατές, είμαστε μαζί!

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top