Δράση Δενδροφύτευσης ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΑΕ Βόρεια Εύβοια

Δράση Δενδροφύτευσης της εταιρείας ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΑΕ στη Βόρεια Εύβοια

Βρεθήκαμε στην Στροφυλιά της Βόρειας Εύβοιας για μία ημέρα εθελοντικής δεντροφύτευσης με τους εργαζόμενους της εταιρείας ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΑΕ – Μια ξεχωριστή εμπειρία προσφοράς και αλληλεγγύης.   Πάνω από 50 εργαζόμενοι της ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ βρέθηκαν την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022, στο χωράφι του κ. Βασίλη, στην περιοχή της Στροφυλιάς, στη Β. Εύβοια, για να φυτεύσουν περίπου 160 ελαιόδεντρα, έχοντας […]

Βρεθήκαμε στην Στροφυλιά της Βόρειας Εύβοιας για μία ημέρα εθελοντικής δεντροφύτευσης με τους εργαζόμενους της εταιρείας ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΑΕ – Μια ξεχωριστή εμπειρία προσφοράς και αλληλεγγύης.

 

Πάνω από 50 εργαζόμενοι της ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ βρέθηκαν την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022, στο χωράφι του κ. Βασίλη, στην περιοχή της Στροφυλιάς, στη Β. Εύβοια, για να φυτεύσουν περίπου 160 ελαιόδεντρα, έχοντας σαν κεντρικό μήνυμα το «Κάθε ρίζα για τον τόπο μας μετράει».

Η δράση αυτή, έρχεται να ολοκληρώσει μία σημαντική ενέργεια κοινωνικής και περιβαλλοντικής ευθύνης, που υλοποίησε η ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ σε συνεργασία με τη Μη Κερδοσκοπική Περιβαλλοντική Οργάνωση We4All, που έχει στόχο να βοηθήσει τους παραγωγούς της Εύβοιας που επλήγησαν από τις πυρκαγιές, το καλοκαίρι του 2021, να ανακτήσουν το συντομότερο δυνατό την παραγωγή τους.

Συνολικά, η ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ έχει προσφέρει 1.800 ελαιόδεντρα, τα οποία φυτεύτηκαν σε ιδιόκτητες εκτάσεις παραγωγών στους Δήμους Ιστιαίας-Αιδηψού και Λίμνης, στη Β. Εύβοια και συγκεκριμένα στις κοινότητες Μονοκαρυάς, Αγίας Άννας, Στροφυλιάς, Κεράμειας, Λίμνης, αλλά και στη Μονή Γαλατάκη.

Από την πρώτη στιγμή, η ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ, που είναι μία από τις μεγαλύτερες πτηνοτροφικές εταιρείες στη χώρα μας με έδρα την Εύβοια, στάθηκε δίπλα στις ανάγκες του τόπου της και προχώρησε σε διάφορες ενέργειες για τη στήριξη των πληγέντων περιοχών. Στην εθελοντική δράση δεντροφύτευσης συμμετείχε ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, κ. Θάνος Αγγελάκης, καθώς και στελέχη από όλα τα τμήματα της εταιρείας. Οι άνθρωποι της εταιρείας φορούσαν μπλουζάκια με το μήνυμα «Φύτεψα κι εγώ ένα ελαιοδεντράκι», εμπνευσμένο από την κορυφαία σειρά προϊόντων κοτόπουλου της εταιρείας «Ελαιοπουλάκι». Το Ελαιοπουλάκι τρέφεται με 100% φυτικές τροφές, που έχουν σαν βάση το καλαμπόκι και το ελαιόλαδο, και δεν θα μπορούσε να μεγαλώσει αν σταματήσουν μια μέρα να υπάρχουν ελαιόδεντρα. Κάθε ρίζα λοιπόν που φυτεύεται στον τόπο μας μετράει!

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ, εδώ και 60 χρόνια, έχει στο επίκεντρο της εταιρικής της κουλτούρας τον άνθρωπο, δείχνοντας την έμπρακτη υποστήριξή της σε κάθε θεσμό και Οργάνωση που έχει ανάγκη, ενώ παράλληλα σέβεται και προστατεύει το περιβάλλον, υλοποιώντας μια σειρά από δράσεις που έχουν στόχο τη μείωση του ανθρακικού της αποτυπώματος, με όραμα ένα καλύτερο μέλλον για τις επόμενες γενιές!

Λίγα λόγια για την Αγγελάκης Α.Ε.

Η ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΑΕ έχει συμπληρώσει 60 χρόνια επιτυχημένης πορείας στον κλάδο της πτηνοτροφίας, παραμένοντας πιστή στις ίδιες αξίες και αρχές που είχαν ο Νικόλαος και η Παναγιώτα Αγγελάκη όταν δημιούργησαν, το 1962, μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση στη Χαλκίδα. Σήμερα, με αφοσίωση, μεράκι και συνέπεια, η επιχείρηση αυτή έχει εξελιχθεί σε μια καθετοποιημένη μονάδα παραγωγής κοτόπουλου, με έδρα τον Πούρνο Ευβοίας, που προσφέρει άμεσα πάνω από 200 θέσεις εργασίας και έμμεσα εκατοντάδες ακόμη θέσεις στην εφοδιαστική αλυσίδα, αποτελώντας έναν σταθερό πυλώνα ανάπτυξης της τοπικής και εθνικής οικονομίας.

Τα ηνία της επιχείρησης έχει πλέον αναλάβει η νέα γενιά της οικογένειας Αγγελάκη, ο Θάνος και ο Ταξιάρχης, συνεχίζοντας αναλλοίωτη τη φιλοσοφία μιας παραδοσιακής οικογενειακής επιχείρησης. Σταθερή επιδίωξη όλα αυτά τα χρόνια είναι η ανάπτυξη και δημιουργία καινοτόμων προϊόντων, έχοντας πάντα στο επίκεντρο τον άνθρωπο και τις σύγχρονες διατροφικές ανάγκες. Παράλληλα, μία από τις κορυφαίες προτεραιότητες της ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ είναι η αειφόρος ανάπτυξη, με στόχο να καταφέρει να γίνει, σε βάθος δεκαετίας, μια ανθρακικά ουδέτερη πτηνοτροφική εταιρεία.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Θάνος Αγγελάκης, μένει σταθερός στο όραμά του: η ποιότητα να μην θυσιάζεται ποτέ στον βωμό της ποσότητας, με τα προϊόντα της εταιρείας να παραμένουν κορυφαία σε γεύση και διατροφική αξία και να μη θυμίζουν σε τίποτα τυποποιημένα προϊόντα χωρίς φαντασία.

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top