Δράσεις αλληλεγγύης και κοινωνικής προσφοράς, ενόψει των ημερών του Πάσχα, από τον Δήμο Χαλκιδέων

Με δελτίο τύπου ο Δήμος Χαλκιδέων ενημερώνει για τις κοινωνικές δράσεις του ενόψει Πάσχα Ο Δήμος Χαλκιδέων, μέσω του Δημοτικού Οργανισμού Παιδείας, Προστασίας και Αλληλεγγύης Χαλκίδας (Δ.Ο.Π.Π.Α.Χ), ενόψει των ημερών του Πάσχα, ενισχύει την κοινωνική του δράση και βρίσκεται κοντά στους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη, επιπλέον των καθημερινών συσσιτίων που προσφέρονται σε όλη τη […]

Με δελτίο τύπου ο Δήμος Χαλκιδέων ενημερώνει για τις κοινωνικές δράσεις του ενόψει Πάσχα

Ο Δήμος Χαλκιδέων, μέσω του Δημοτικού Οργανισμού Παιδείας, Προστασίας και Αλληλεγγύης Χαλκίδας (Δ.Ο.Π.Π.Α.Χ), ενόψει των ημερών του Πάσχα, ενισχύει την κοινωνική του δράση και βρίσκεται κοντά στους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη, επιπλέον των καθημερινών συσσιτίων που προσφέρονται σε όλη τη διάρκεια του έτους. Συγκεκριμένα:

  • Θα πραγματοποιηθούν διανομές τροφίμων και πασχαλινών γλυκών στους ωφελούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου.
  • Θα μοιραστούν πασχαλινά γλυκά στους ωφελούμενους του προγράμματος Βοήθεια στο Σπίτι.
  • Θα διανεμηθούν πασχαλινά γλυκά και γεύματα στους ωφελούμενους του συσσιτίου για την Μ. Παρασκευή, Μ. Σάββατο και Κυριακή του Πάσχα.
  • Θα προσφερθούν σοκολατένια αυγά και κάρτες στα παιδιά που φιλοξενούνται στους Παιδικούς Σταθμούς, στα Κ.Δ.Α.Π. και στα Κ.Δ.Α.Π ΜΕΑ.
  • Θα αποσταλούν ευχετήριες κάρτες σε όλα τα μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου, μέσω ταχυδρομείου.

Ας χαρίσουμε απλόχερα χαμόγελο σε όσους το έχουν ανάγκη! Καλή Ανάσταση!

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top