Νερά Δίρφυς - Παγκόσμια Ημέρα Νερού

Η Δίρφυς ΑΕ για την Παγκόσμια Ημέρα Νερού: Ημέρα ευαισθητοποίθησης απέναντι στο πολυτιμότερο αγαθό

Το νερό είναι ένα πολύτιμο δώρο της φύσης και το πιο πολύτιμο αγαθό της ζωής, για αυτό και κάθε μέρα πρέπει να σηματοδοτεί μια ευκαιρία για ευαισθητοποίηση και ανάληψη δράσης για θέματα σχετιζόμενα με αυτό. Το εμφιαλωμένο νερό Δίρφυς δραστηριοποιείται και αναπτύσσεται εξελικτικά στην αγορά του πόσιμου νερού από το 1975, εισερχόμενο εκ νέου δυναμικά […]

Το νερό είναι ένα πολύτιμο δώρο της φύσης και το πιο πολύτιμο αγαθό της ζωής, για αυτό και κάθε μέρα πρέπει να σηματοδοτεί μια ευκαιρία για ευαισθητοποίηση και ανάληψη δράσης για θέματα σχετιζόμενα με αυτό.

Το εμφιαλωμένο νερό Δίρφυς δραστηριοποιείται και αναπτύσσεται εξελικτικά στην αγορά του πόσιμου νερού από το 1975, εισερχόμενο εκ νέου δυναμικά με ανανεωμένη εταιρική υποδομή και ενισχυμένη επιστημονική ομάδα στα ράφια εντός και εκτός συνόρων το 2010.

Τι κάνει το νερό Δίρφυς ξεχωριστό;

Επενδύοντας στη μοναδική του ταυτότητα και την ξεχωριστή σύσταση, το νερό Δίρφυς αποτελεί τον ιδανικό συνδυασμό του δώρου της φύσης, της τεχνογνωσίας και της πολύχρονης αφοσίωσης στη δημιουργία ενός άρτιου προϊόντος, προορισμένου για την ευεξία και την καλή υγεία του καταναλωτικού κοινού.

Το κρυστάλλινο νερό Δίρφυς, αναβλύζει από τις φυσικές πηγές της ομώνυμης οροσειράς που εκτείνεται στα κεντροανατολικά της Εύβοιας, ταυτίζοντας την επωνυμία του μέσα στα χρόνια με τη διαύγεια και την καθαρότητά του, χάρη στους πρόσφορους γεωλογικούς σχηματισμούς της περιοχής που λειτουργούν ως φυσικά φίλτρα, διασφαλίζοντας το αμετάβλητο της ποιότητας της πηγής. Επιπλέον, το μεγάλο υψόμετρο ευνοεί τη χαμηλή έως μηδενική συγκέντρωση σε νιτρικά και νιτρώδη, ενώ η πλήρης απουσία βαρέων μετάλλων και οργανικού άνθρακα, η ιδανική αναλογία ασβεστίου-μαγνησίου (3 προς 1), καθώς και η χαμηλή συγκέντρωση σε νάτριο, επιβεβαιώνουν την πλήρη ακολουθία του με τα πρότυπα ποιότητας και ευεργετικής για τον ανθρώπινο οργανισμό σύστασης.
Παράλληλα, το διακριτικά αλκαλικό με pH 7,8 και πολυδιάστατη υφή νερό δίρφυς, προσφέρεται απευθείας από την πηγή στον καταναλωτή, χωρίς την παρέμβαση του ανθρώπινου παράγοντα, διατηρώντας τα ανώτερα γευστικά και ποιοτικά του χαρακτηριστικά.

Η σημασία της προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο

Από την πρώτη στιγμή που η χώρα ήρθε αντιμέτωπη με τον Covid-19, μεριμνώντας για την υγεία και την ασφάλεια των καταναλωτών και των εργαζομένων της η Δίρφυς ΑΕ εφάρμοσε αυστηρά μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς του ιού.

Προσφορά νερού της Δίρφυς ΑΕ

Παράλληλα, προβαίνει συστηματικά σε δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, που σχετίζονται με το περιβάλλον, τον αθλητισμό, τον πολιτισμό καθώς και τη στήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων, αφού προτεραιότητά της αποτελεί η επιστροφή στην κοινωνία μέρους του οικονομικού αποτελέσματος που επιτυγχάνει, με τρόπο εποικοδομητικό και δημιουργικό.

Νερό Δίρφυς Ιστιοπλοϊα

Ενδεικτικά, έχει συνεισφέρει στις προσπάθειες του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκίδας και του Ασκληπιείου Νοσοκομείου Βούλας, έχει προσφέρει σημαντική βοήθεια στους πληγέντες της πλημμύρας στην Εύβοια, συνδράμει συστηματικά κυρίως σε τοπικές ομάδες ερασιτεχνικού και επαγγελματικού επιπέδου σε διαφορετικά αθλήματα.

Νερό Δίρφυς και αθλητισμός

Η απαιτητική συγκυρία της πανδημίας

Το 2020, ήταν μια απαιτητική χρονιά για το κοινωνικό σύνολο και την οικονομία της χώρας. Ανάμεσα στις συνέπειες την πανδημίας ήταν και η σημαντική μείωση στην κατανάλωση του εμφιαλωμένου νερού. Η Ευβοιωτική εταιρία Δίρφυς ΑΕ με στοχευμένες κινήσεις, εφαρμόζοντας ένα σχέδιο αντιμετώπισης των συνεπειών της υγειονομικής κρίσης, πέτυχε και το 2020 βελτίωση σε όλους τους οικονομικούς της δείκτες.

ΔΙΡΦΥΣ ΑΕ

Τα επόμενα χρόνια θα κληθούμε με ειδική διαχείριση να αντιμετωπίσουμε τις συνθήκες της κοινωνίας. Με πρωτεύοντα στόχο τον περιορισμό του ιού και την πλήρη κοινωνική και οικονομική ανάκαμψη, η Δίρφυς ΑΕ θα συνεχίσει να παράγει με υπέρτατη αξία την ποιότητα, το νερό Δίρφυς, αλλά και να εξελίσσεται καθημερινά στον συνεχώς μεταβαλλόμενο κόσμο, με συνείδηση και σεβασμό απέναντι στην κοινωνία, στο περιβάλλον και στον άνθρωπο.

 

Web: dirfyswater.gr

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top