έργο χρήση Δημοτικής Αγοράς Χαλκίδας

Δημοτική Αγορά Χαλκίδας: Υπεγράφη η σύμβαση για το έργο – Πότε ξεκινούν οι εργασίες

Υπεγράφη σήμερα, Τετάρτη 25 Αυγούστου 2021, η σύμβαση για το έργο “Αποκατάσταση, Ανάδειξη, Ανάπτυξη και Λειτουργική Επανένταξη της Δημοτικής Αγοράς της Χαλκίδας”, από τη Δήμαρχο Χαλκιδέων Έλενα Βάκα και την ανάδοχο εταιρεία. Το παραπάνω έργο, συμβατικού ποσού 7.397.177,27 ευρώ, περιλαμβάνει εργασίες εσωτερικής και εξωτερικής διαμόρφωσης σε όλα τα κτίρια της συνολικής έκτασης της Δημοτικής Αγοράς […]

Υπεγράφη σήμερα, Τετάρτη 25 Αυγούστου 2021, η σύμβαση για το έργο “Αποκατάσταση, Ανάδειξη, Ανάπτυξη και Λειτουργική Επανένταξη της Δημοτικής Αγοράς της Χαλκίδας”, από τη Δήμαρχο Χαλκιδέων Έλενα Βάκα και την ανάδοχο εταιρεία.

Το παραπάνω έργο, συμβατικού ποσού 7.397.177,27 ευρώ, περιλαμβάνει εργασίες εσωτερικής και εξωτερικής διαμόρφωσης σε όλα τα κτίρια της συνολικής έκτασης της Δημοτικής Αγοράς και εργασίες ανάπλασης της Πλατείας Αγοράς.

Η αποπεράτωση του έργου αναμένεται εντός 18 μηνών από την υπογραφή της σύμβασης.

«Η σημερινή ημέρα είναι ημέρα σταθμός για τον Δήμο Χαλκιδέων, καθώς ολοκληρώνεται ένας πολυετής μαραθώνιος ενεργειών για το έργο της Δημοτικής Αγοράς Χαλκίδας.

Από τις αρχές του Σεπτεμβρίου θα διαμορφωθεί ο εργοταξιακός χώρος και η ανάδοχος εταιρεία θα ξεκινήσει τις εργασίες.

Το έργο αυτό και για εμάς, ως Δημοτική Αρχή, αποτελεί προτεραιότητα και ο στόχος είναι να ολοκληρωθεί εντός του χρονικού διαστήματος της παρούσας δημοτικής θητείας.

Θα επιβλέπουμε και θα συνδράμουμε την εξέλιξη του καθημερινά, για να μη χαθεί άλλος χρόνος.

Είμαστε βέβαιοι ότι οι κάτοικοι της πόλης μας θα στηρίξουν με κάθε τρόπο την εκτέλεση των εργασιών και θα δείξουν κατανόηση σε οποιαδήποτε πιθανή όχληση δημιουργηθεί», δήλωσε η Δήμαρχος Χαλκιδέων.

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top