Δήμαρχος Μαντουδίου: “Αν η φωτιά δεν σβήσει σήμερα ή αύριο το πρωί, θα φτάσει στην κεντρική Εύβοια”

Φλέγεται η Βόρεια Εύβοια ενώ συνεχίζει ανεξέλεγκτο το μέτωπο. Τι δλώσε ο δήμαρχος Μαντουδίου για την πορεία της φωτιάς Σε δηλώσεις του στο OPEN, ο Δήμαρχος Μαντουδίου Γ. Τσαπουρνιώτης, έκανε λόγο για βιβλική καταστροφή, απευθύνοντας για άλλη μια φορά έκκληση για βοήθεια. “Αν η φωτιά δεν σβήσει σήμερα ή αύριο το πρωί, θα φτάσει στην …

Δήμαρχος Μαντουδίου: “Αν η φωτιά δεν σβήσει σήμερα ή αύριο το πρωί, θα φτάσει στην κεντρική Εύβοια” Διαβάστε Περισσότερα »

Φλέγεται η Βόρεια Εύβοια ενώ συνεχίζει ανεξέλεγκτο το μέτωπο. Τι δλώσε ο δήμαρχος Μαντουδίου για την πορεία της φωτιάς

Σε δηλώσεις του στο OPEN, ο Δήμαρχος Μαντουδίου Γ. Τσαπουρνιώτης, έκανε λόγο για βιβλική καταστροφή, απευθύνοντας για άλλη μια φορά έκκληση για βοήθεια. “Αν η φωτιά δεν σβήσει σήμερα ή αύριο το πρωί, θα φτάσει στην κεντρική Εύβοια.

Η Βόρεια Εύβοια έχει καταστραφεί ολοσχερώς. Δεν αντέχουμε άλλο. Έχουμε ξεπεράσει τα όριά μας. Ευχαριστώ τους πυροσβέστες, τους κατοίκους και τους εθελοντές, όχι μόνο που επιχειρούν στη φωτιά αλλά και όσους μας στέλνουν τρόφιμα και αγαθά, όσους μαγειρεύουν για εμάς, όλους”.

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top