Ιστιαίας
Ιστιαία - Φωτογραφία: Γιώργος Κυριάκου

Δήμαρχος Ιστιαίας: Σήμερα περιμένουμε να ολοκληρωθεί το ολοκαύτωμά μας

Δραματική έκκληση του δημάρχου της Ιστιαίας, για τις φωτιές που καίνε ανεξέλεγκτα την Εύβοια. “Το μόνο που γνωρίζουν είναι να στέλνουν γελοία μηνύματα στο κινητό με συστάσεις για εκκένωση” είπε ο Γιάννης Κοντζιάς μιλώντας στον Open το πρωί της Κυριακής (08/08). “Είναι ντροπή για την ελληνική πολιτεία αυτό που συμβαίνει” είπε αγανακτισμένος. “Ο δήμος Ιστιαίας […]

Δραματική έκκληση του δημάρχου της Ιστιαίας, για τις φωτιές που καίνε ανεξέλεγκτα την Εύβοια.

“Το μόνο που γνωρίζουν είναι να στέλνουν γελοία μηνύματα στο κινητό με συστάσεις για εκκένωση” είπε ο Γιάννης Κοντζιάς μιλώντας στον Open το πρωί της Κυριακής (08/08).

“Είναι ντροπή για την ελληνική πολιτεία αυτό που συμβαίνει” είπε αγανακτισμένος.

“Ο δήμος Ιστιαίας περιμένει να ολοκληρωθεί το ολοκαύτωμά του” πρόσθεσε, συμπληρώνοντας οτι είναι η πέμπτη μέρα που εκλιπαρεί για εναέρια μέσα.

Έκανε λόγο και για την απουσία πυροσβεστικών οχημάτων στα χωριά, απευθύνοντας έκκληση για βοήθεια. “Περιμένουμε την καταστροφή μας” δήλωσε.

Ιστιαία – Φωτογραφία: Γιώργος Κυριάκου

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top