Διεθνής διάκριση Γιώργο Λάμπρου Άβαντα Χαλκίδας

Διεθνής διάκριση για τον αθλητή Γιώργο Λάμπρου του Άβαντα Χαλκίδας

Επιτυχίων συνέχεια για τον Α.Σ. Άβαντας Χαλκίδας και αυτή την φορά με μία σπουδαία διεθνή διάκριση. Στη κορυφή της κατηγορίας του ο Γιώργος Λάμπρου από τον ΑΒΑΝΤΑ στο διεθνές πρωτάθλημα ASTERIKS στο NIS της Σερβίας. Ο αθλητής του συλλόγου από τη Χαλκίδα, με την ιδιότητα του επίλεκτου αθλητή της ΕΝΩΣΗΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΝΟΤΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ συμμετείχε σε […]

Επιτυχίων συνέχεια για τον Α.Σ. Άβαντας Χαλκίδας και αυτή την φορά με μία σπουδαία διεθνή διάκριση.

Στη κορυφή της κατηγορίας του ο Γιώργος Λάμπρου από τον ΑΒΑΝΤΑ στο διεθνές πρωτάθλημα ASTERIKS στο NIS της Σερβίας.

Ο αθλητής του συλλόγου από τη Χαλκίδα, με την ιδιότητα του επίλεκτου αθλητή της ΕΝΩΣΗΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΝΟΤΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ συμμετείχε σε ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα που συμμετείχαν 1700 αθλητές από 16 χώρες.

Συγκεκριμένα στις 15 Μαΐου στη Σερβία αγωνίστηκε στη κατηγορία -61 cadet και μετά από 4 νικηφόρους αγώνες κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο! Επίσης, κατετάγη 9οος στη λίστα με τους κορυφαίους αθλητές του πρωταθλήματος. Αυτές οι επιτυχίες έχουν έρθει μετά από πολλή δουλειά, καθημερινές προπονήσεις και σχεδιασμό της χρονιάς μαζί με τον υπεύθυνο προπονητή του συλλόγου Μαντά Μπάμπη.

Σε αυτή την προσπάθεια έχουν συνεισφέρει οι προπονητές Τόγιας Παναγιώτης και Ζηνοβία, ο εργοφυσιολόγος Μαρμαρινός Χρήστος που έχει στο 100% την επίβλεψη του πλάνου προπόνησης, ο κλινικός διατροφολόγος Βασιλείου Στάθης που είναι υπεύθυνος για το πλάνο διατροφής καθώς και ο Γιώργος Ξύγκης για τη συνεργασία σε ότι έχει χρειαστεί στην αποκατάσταση του αθλητή.

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top