παιδότοπο Tolino’s

Διαδραστικά παιχνίδια, απίθανα ροφήματα, διασκέδαση – Στον παιδότοπο Tolino’s τα βρίσκουμε όλα

Στο ερώτημα που κάνουν τα παιδιά «μαμά και μπαμπά που θα παίξουμε σήμερα», η απάντηση είναι απλή και διασκεδαστική. Στον παιδότοπο Tolino’s, ακριβώς στο δρόμο λίγο πριν φτάσουμε στη Νέα Αρτάκη. Με το απίθανο μότο «χαρούμενα παιδιά σημαίνουν χαρούμενοι γονείς», η ομάδα του Tolino’s περιμένει τους μικρούς μας φίλους για ατελείωτες ώρες αληθινού και διαδραστικού […]

Στο ερώτημα που κάνουν τα παιδιά «μαμά και μπαμπά που θα παίξουμε σήμερα», η απάντηση είναι απλή και διασκεδαστική. Στον παιδότοπο Tolino’s, ακριβώς στο δρόμο λίγο πριν φτάσουμε στη Νέα Αρτάκη. Με το απίθανο μότο «χαρούμενα παιδιά σημαίνουν χαρούμενοι γονείς», η ομάδα του Tolino’s περιμένει τους μικρούς μας φίλους για ατελείωτες ώρες αληθινού και διαδραστικού παιχνιδιού, πάρτι, παιχνιδοκατασκευές και πολλές άλλες εκπλήξεις σε ένα χώρο που εστιάζει στο τρίπτυχο καθαριότητα, ασφάλεια, διασκέδαση.

Η αγάπη τους για τα πάρτι ξεπερνά ακόμη και εκείνη των παιδιών και χαρακτηρίζεται από την αποκλειστικότητα. Κάνουν ένα πάρτι μόνο τη φορά γιατί θέλουν να προσφέρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ξετρελαίνουν τα παιδιά γιατί φτιάχνουν βίντεο γενεθλίων το οποίο προβάλλεται κατά την διάρκεια του party στην τηλεόραση, πάνω από το γιορτινό τραπέζι των παιδιών. Επίσης στο ίδιο βίντεο προβάλλονται φωτογραφίες του παιδιού, το όνομα του, η ηλικία του και το θέμα του πάρτι. Στο Tolino’s κάθε παιδί είναι ξεχωριστό και του αξίζει να έχει τις καλύτερες αναμνήσεις από το παιδικό του πάρτι.

Η τακτική καθαριότητα είναι στην καθημερινή ατζέντα του Tolino’s. Συνεργάζονται με τους Καθαρούς Παιδότοπους (Ειδικό Συνεργείο Καθαρισμού), οι οποίοι έρχονται περίπου κάθε 20 μέρες, ενώ γίνονται συχνές απολυμάνσεις και γενικές καθαριότητες από το συνεργείο της Καθαριστικής Ευβοίας με υψηλή συχνότητα. Η ασφάλεια είναι το άλφα και το ωμέγα του Tolino’s, καθώς ο παιδότοπος είναι φτιαγμένος σύμφωνα με τα πρότυπα του ΕΒΕΤΑΜ και ελέγχεται σε τακτική βάση για να παίρνει την πιστοποίηση.

Η τεχνολογία βρίσκεται στο πλευρό των παιδιών καθώς έχει τοποθετηθεί εξαερισμός που ανανεώνει τον αέρα του χώρου των 1.200 m3, κάθε 12 λεπτά, που σε συνδυασμό με τους δύο ιονιστές που λειτουργούν στον παιδότοπο, προσφέρουν καθαρό αέρα απαλλαγμένο από κάθε λογής μικρόβιο και ρύπο. Επίσης με προτεραιότητα ένα καθαρό περιβάλλον παρακολουθούν τις εξελίξεις για να προσφέρουν ό,τι πιο καινοτόμο υπάρχει στο κομμάτι της καθαριότητας.

Ο παιδότοπος είναι ο πρώτος και μοναδικός διαδραστικός ολόκληρης της Εύβοιας και μετά την πρόσφατη ανακαίνιση έχει και ολοκαινούργια παιχνίδια τελευταίας τεχνολογίας, όπως είναι το ρομπότ και ο τοίχος αναρρίχησης.

Η παιδαγωγική είναι ο άξονας στον οποίο κινείται η φιλοσοφία του Tolino’s στο παιχνίδι και ως εκ τούτου στην παιχνιδοκατασκευή σε καθημερινή βάση υπάρχουν δύο παιδαγωγοί που παίζουν μαζί με τα παιδιά, βοηθώντας στην περαιτέρω κοινωνικοποίησή τους, αλλά και επιπλέον σαββατοκύριακα με τα περισσότερα παιδάκια, υπάρχουν τρεις, οι οποίοι προσέχουν τα παιδιά και φροντίζουν να παίζουν όλα μεταξύ τους.

Όσον αφορά τα παιχνίδια που υπάρχουν μέσα στον παιδότοπο, χάνουμε το μέτρημα. Κρατηθείτε, λοιπόν. Τραμπολίνο, τσουλήθρα με ύψος δύο μέτρων, πύργος αράχνη με ελαστικά σχοινιά για αναρριχήσεις, baby park με παιχνίδια ρολών όπως ξύλινες κουζίνες και πάγκοι εργασίας και 80 μεγάλα πλαστικά τουβλάκια για κατασκευές, διαδραστικος τοίχος αναρρίχησης, δύο μπαλοπισίνες μία μεγάλη και μία πιο μικρή μέσα στο baby park και οι οποίες περιέχουν 5000 μπαλάκια, στύλος spinner που στριφογυρίζει μπροστά από τη πισίνα, διαδραστικό ρομπότ όπου τα παιδιά προσπαθούν να ακουμπήσουν τα φώτα για να γεμίσουν την μπαταρία του ρομπότ, διαδρομή με εμπόδια για να φτάσουν στην τσουλήθρα, μπαλοκαταρράκτης, στον οποίο βάζουν τα μπαλάκια μέσα στις σωλήνες για να τον γεμίσουν, διάφορων ειδών λούτρινα κουκλάκια με ζωάκια της ζούγκλας, Μίκυ Μάους, Μίνι Μάους, Πέππα, βρεφικοί πίνακες δραστηριοτήτων μέσα στο baby park, και βοηθούν τα παιδάκια να αναπτύξουν την λεπτή κινητικότητά τους.

Στο Tolino’s ξέρουν από γονείς και γνωρίζουν τα παιδιά. Η ειδικότητά τους είναι το παιχνίδι διαδραστικό ή παραδοσιακό, καθώς αυτό είναι που κάνει τα χρόνια της παιδικής αθωότητας να φαίνονται και να βιώνονται με ευτυχία. Συνεπώς στο Tolino’s πάμε τα παιδιά μας για να παίξουν χωρίς ενδοιασμούς, χρονικούς περιορισμούς και φυσικά εμπόδια, γιατί όπως μας λένε στο Tolinos’s για τους μικρούς μας πρίγκιπες και πριγκίπισσες, «το παιχνίδι δεν είναι πολυτέλεια, είναι βασική ανάγκη».

Εθ. Αντιστάσεως 2, Νέα Αρτάκη – Τηλ. 2221600162, 6947008733

Facebook: Παιδότοπος Tolino’s

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top