Δημοτική Επιτροπή Ισότητας φύλων Ερέτριας: Διαδικτυακή εκδήλωση για την ενημέρωση των γυναικών

Η Δημοτικής Επιτροπή Ισότητας των φύλων του Δήμου Ερέτριας, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, διοργανώνει την Τετάρτη 09 Μαρτίου 2022, ώρα 18:00, διαδικτυακή εκδήλωση, με σκοπό την ενημέρωση και τη συζήτηση σχετικά με: α) το νομοθετικό πλαίσιο που ισχύει για την ενδοοικογενειακή βία και τους τρόπους και τις δυνατότητες αντιμετώπισής της, β) την […]

Η Δημοτικής Επιτροπή Ισότητας των φύλων του Δήμου Ερέτριας, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, διοργανώνει την Τετάρτη 09 Μαρτίου 2022, ώρα 18:00, διαδικτυακή εκδήλωση, με σκοπό την ενημέρωση και τη συζήτηση σχετικά με: α) το νομοθετικό πλαίσιο που ισχύει για την ενδοοικογενειακή βία και τους τρόπους και τις δυνατότητες αντιμετώπισής της, β) την συνεπιμέλεια, ιδίως υπό το νέο καθεστώς του νόμου 4800/2021 και γ) τις μονογονεϊκές οικογένειες εν καιρώ (οικονομικής και υγειονομικής) κρίσης.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Δήμου Ερέτριας, του Δικηγορικού Συλλόγου Χαλκίδας, του Κέντρου για τα έμφυλα δικαιώματα και την ισότητα ΔΙΟΤΙΜΑ και του συλλόγου Medusa Survivor.

Για το νομοθετικό πλαίσιο, τους τρόπους και τις δυνατότητες αντιμετώπισης της ενδοοικογενειακής βίας θα μας μιλήσει η κα Μαρίνα Φαρμακίδη – Μάρκου, Δικηγόρος, συνεργάτης του Κέντρου ΔΙΟΤΙΜΑ, ενώ για την συνεπιμέλεια και τις μονογονεϊκές οικογένειες εν καιρώ κρίσης η κα Νίκη Ροδίτη, Δικηγόρος, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Χαλκίδας, μέλος της Επιτροπής της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδας κατά της ενδοοικογενειακής βίας, μέλος της Επιτροπής Ισότητας του Δήμου Χαλκιδέων και πρόεδρος του συλλόγου Medusa Survivor.

Προσκαλούνται και παρακαλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να παρακολουθήσουν την διαδικτυακή μας εκδήλωση, με πρόσκληση, μέσω της πλατφόρμας zoom, να επικοινωνήσουν με τους υπευθύνους στα εξής τηλέφωνα:

κα Μαρία Παπαγγελή (πρόεδρος της Επιτροπής), τηλ. 6977369266 και Χριστίνα Καραφέρια (μέλος της Επιτροπής), τηλ. 6945301781.

Η εκδήλωση θα προβληθεί ζωντανά στην ιστοσελίδα του Δήμου Ερέτριας (https://eretria.gr/page/live-streaming).

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top