Δημοτική Αγορά Χαλκίδας εξέλιξη

Δημοτική Αγορά Χαλκίδας: Σε πλήρη εξέλιξη το έργο στα κτίρια Α’ και Β’ φάσης

Σε ενημέρωση με σχετικό δελτίο τύπου προχώρησε ο Δήμος Χαλκιδέων για την πορεία του έργου της Δημοτικής Αγοράς Χαλκίδας. Αναλυτικά το δελτίο τύπου: Στα κτίρια της Α’ Φάσης, ολοκληρώνεται η τοποθέτηση των ψευδοροφών ρομποτέ, συνεχίζονται οι εσωτερικοί και εξωτερικοί ελαιοχρωματισμοί, καθώς και η κατασκευή των υπόλοιπων κουφωμάτων και ξεκινούν οι εργασίες επίστρωσης δαπέδων με πλακάκια. […]

Σε ενημέρωση με σχετικό δελτίο τύπου προχώρησε ο Δήμος Χαλκιδέων για την πορεία του έργου της Δημοτικής Αγοράς Χαλκίδας.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου:

Στα κτίρια της Α’ Φάσης, ολοκληρώνεται η τοποθέτηση των ψευδοροφών ρομποτέ, συνεχίζονται οι εσωτερικοί και εξωτερικοί ελαιοχρωματισμοί, καθώς και η κατασκευή των υπόλοιπων κουφωμάτων και ξεκινούν οι εργασίες επίστρωσης δαπέδων με πλακάκια.

Στα κτίρια της Β’ Φάσης συνεχίζονται οι εργασίες ενίσχυσης των λιθοδομών και αφαίρεσης των δοκών οροφής, καθώς και όλων των τμημάτων που αφαιρούνται (πλάκες δαπέδου ισογείων-υπογείων και πλάκες οροφής υπογείου).

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top