Δεν είναι κακή ιδέα και τα διόδια στην παλιά Γέφυρα

Θύελλα αντιδράσεων έχει σηκώσει η αιφνιδιαστική δρομολόγησει της έναρξης των εργασιών εγκατάστασης μετωπικού σταθμού διοδίων στην Εθνική Οδό Χαλκίδας – Σχηματαρίου, από την παραχωρησιούχο “Euro Ionia”. Εύκολα γίνεται αντιληπτό πως μια τέτοια εξέλιξη θα είναι απόλυτα άδικη, όσο και βλαπτική για την πόλη της Χαλκίδας και συνολικά για το Νομό Εύβοιας. Καθώς, εκτός από τους […]

Θύελλα αντιδράσεων έχει σηκώσει η αιφνιδιαστική δρομολόγησει της έναρξης των εργασιών εγκατάστασης μετωπικού σταθμού διοδίων στην Εθνική Οδό Χαλκίδας – Σχηματαρίου, από την παραχωρησιούχο “Euro Ionia”.

Εύκολα γίνεται αντιληπτό πως μια τέτοια εξέλιξη θα είναι απόλυτα άδικη, όσο και βλαπτική για την πόλη της Χαλκίδας και συνολικά για το Νομό Εύβοιας. Καθώς, εκτός από τους κατοίκους του νησιού, που εργάζονται σε περιοχές που καθημερινά θα πρέπει να περνούν και να πληρώνουν τα νέα διόδια, είναι και οι επισκέπτες του νησιού. Τα νέα διόδια, ισούνται με μεγαλύτερη οικονομική επιβάρυνση, κάτι το οποίο μπορεί να είναι αποτρεπτικό για ένα οδικό ταξίδι στη Χαλκίδα και την Εύβοια. Η διασύνδεση μέσω της Γέφυρας και η μικρή χιλιομετρική απόσταση με την Αθήνα αλλά και άλλες πόλεις είναι ένα από τα μεγάλα μας τουριστικά πλεονεκτήματα. Κάτι που μάλλον για κάποιους φαίνεται να περνάει απαρατήρητο.

Εμείς πάντως, προτείνουμε να βάλουν διόδια και στην παλιά Γέφυρα, να μην ανοιγοκλείνει πια και να σταματήσει μια για πάντα και η δικαιολογία “με έπιασε η γέφυρα”. Για όσους δεν το γνωρίζουν, αυτό που προτείνουμε υπήρχε πριν πολλά χρόνια στη Χαλκίδα, είναι γεγονός. Και εάν δεν μας πιστεύετε, ρίξτε μια ματιά ΕΔΩ.

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top