ολόκληρο ντοκιμαντέρ Βόρεια Εύβοια· Κανένας Νεκρός

Δείτε ολόκληρο το ντοκιμαντέρ “Βόρεια Εύβοια· Κανένας Νεκρός”

Το ντοκιμαντέρ «Βόρεια Εύβοια· Κανένας Νεκρός (!)» προσπαθεί να αναδείξει το μέγεθος της καταστροφής από την πυρκαγιά στη Βόρεια Εύβοια το καλοκαίρι του 2021, τη μεγαλύτερη πυρκαγιά από την ίδρυση του Ελληνικού κράτους, που έκανε στάχτη πάνω από 512.000 στρέμματα δάσους και αγροτικών εκτάσεων. Προβάλλει τους βαθύτερους λόγους και τους υπαίτιους αυτής της συμφοράς, αλλά […]

Το ντοκιμαντέρ «Βόρεια Εύβοια· Κανένας Νεκρός (!)» προσπαθεί να αναδείξει το μέγεθος της καταστροφής από την πυρκαγιά στη Βόρεια Εύβοια το καλοκαίρι του 2021, τη μεγαλύτερη πυρκαγιά από την ίδρυση του Ελληνικού κράτους, που έκανε στάχτη πάνω από 512.000 στρέμματα δάσους και αγροτικών εκτάσεων. Προβάλλει τους βαθύτερους λόγους και τους υπαίτιους αυτής της συμφοράς, αλλά και τις πολύ σοβαρές επιπτώσεις που είχε στην άγρια ζωή, στην ψυχολογία των ανθρώπων, στην οικονομία της περιοχής και σε κτίσματα.

Έρευνα, Σκηνοθεσία, Διεύθυνση Φωτογραφίας και Ηχοληψία: Βασίλης Νίκας

Δημιουργία και επιμέλεια κειμένου αφήγησης: Πέπη Παπαδημητρίου, Ευρυδίκη Σαμαρά, Βασίλης Νίκας

Αφήγηση: Ευρυδίκη Σαμαρά

Μουσική: Δημήτρης Μακρής

Μοντάζ: Σταμάτης Μαγουλάς

Color Correction: Παντελής Κονσολάκης/ Pikon Photography

Sound Design: Γιάννης Ανδριτσόπουλος

Ηχογράφιση αφήγησης: Correct Creative Productions

Ηχογράφηση μουσικής: Sound X studios chalkis

Επιστημονικός σύμβουλος: Γιάννης Μωυσίδης

Δείτε Ολόκληρο το Ντοκιμαντέρ:

[intense_video video_type=”youtube” video_url=”https://youtu.be/V9IqfvF0gmI”]

 

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top