Cadworks

Cadworks: Αρχιτεκτονική υψηλής αισθητικής και πρωτοποριακή δημιουργικότητα

Η εταιρεία Cadworks Architecture Design, ιδρύθηκε από τον Χρήστο Αδάμο, και από τις αρχές του ’90 δραστηριοποιείται στον τομέα μελέτης, επίβλεψης και κατασκευής επαγγελματικών χώρων και κατοικιών. Η βασική φιλοσοφία της Cadworks Architecture Design είναι να δημιουργήσει μοναδικές και αισθητικά εντυπωσιακές λύσεις για τους πελάτες της για μια γρήγορη ανάπτυξη έργων, που χρησιμοποιούν μοναδικά στυλ […]

Η εταιρεία Cadworks Architecture Design, ιδρύθηκε από τον Χρήστο Αδάμο, και από τις αρχές του ’90 δραστηριοποιείται στον τομέα μελέτης, επίβλεψης και κατασκευής επαγγελματικών χώρων και κατοικιών.

Η βασική φιλοσοφία της Cadworks Architecture Design είναι να δημιουργήσει μοναδικές και αισθητικά εντυπωσιακές λύσεις για τους πελάτες της για μια γρήγορη ανάπτυξη έργων, που χρησιμοποιούν μοναδικά στυλ και αρχιτεκτονική.

Αρχιτεκτονική μελέτη κατοικίας

Με μια ομάδα έμπειρων συνεργατών που μπορεί να αντεπεξέλθει σε κάθε ειδική κατασκευή και κάθε απαιτητικό έργο, εγγυόνται την δημιουργία λειτουργικών χωρών με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά την ποιότητα κατασκευής, το χαμηλό κόστος και κυρίως την ταχύτητα και συνέπεια στην παράδοση.

Η συνεχής ενημέρωση της ομάδας σε σύγχρονα υλικά, τεχνικές φωτισμού και διακοσμητικά προϊόντα θα καλύψουν τις απαιτήσεις σας, ενώ η μελέτη και ο σχεδιασμός γίνεται πάνω στις προσωπικές σας ανάγκες δημιουργώντας έναν μοναδικό χώρο σε κάθε περίπτωση. Έχετε την δυνατότητα να δείτε το χώρο σας προτού αυτός δημιουργηθεί σε τρισδιάστατα φωτορεαλιστικά σχέδια αλλά και περπατώντας μέσα σ’ αυτόν με κίνηση (animation).

Αρχιτεκτονική μελέτη κατοικίας

Μαζί, θα εξετάσετε εναλλακτικές προτάσεις δίνοντας πάντα τις πιο σωστές λύσεις για ένα ολοκληρωμένο πρωτοποριακό και καλαίσθητο αποτέλεσμα.

Εσωτερικός σχεδιασμός κατοικίας

 

Μελέτη και Σχεδιασμός

Καρδιολογικό κέντρο Σπύρου Πετρογιάννη

Με γνώμονα πάντοτε την βελτιστοποίηση των υπηρεσιών τους, στην Cadworks Architecture Design παρέχουν μια ολοκληρωμένη μελέτη εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, που εξασφαλίζει την λειτουργικότητα και την εργονομία, διατηρώντας όμως ακέραια την υψηλή αισθητική. Οι ανάγκες αλλά και επιθυμίες των πελατών ενεργοποιούν την φαντασία τους για την σύνθεση μιας τελικής λύσης που είναι μοναδική για τον καθένα και εναρμονίζεται πλήρως με τα πρότυπα της εποχής.

Καρδιολογικό κέντρο Σπύρου Πετρογιάννη

Η επιθυμία της ομάδας Cadworks να είναι καινοτόμοι στον χώρο, τους οδηγεί να ενημερώνονται συνεχώς για τις νέες τάσεις έτσι ώστε να είναι σε θέση να εφαρμόζουν μελέτες χρησιμοποιώντας καλύτερα υλικά και τεχνολογικά ανεπτυγμένες μεθόδους.

Κατάστημα ‘’Stamatopoulos’’

 

Κατασκευή & Επίβλεψη υλοποίησης μελετών

Κατάστημα ‘’Stamatopoulos’’

Μια ακόμη υπηρεσία που το γραφείο παρέχει είναι η κατασκευή & επίβλεψη της υλοποίησης των μελετών. Έτσι σε συνεργασία με εξειδικευμένα συνεργεία και συνεργάτες είναι σε θέση να οργανώσουν και να συντονίσουν όλες τις εργασίες που απαιτούνται κατά την διάρκεια κατασκευής του εκάστοτε έργου, μέχρι την άρτια παράδοσή του. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα συνεργασίας με τεχνικούς και συνεργεία επιθυμίας των πελατών αφού η εμπειρία του γραφείου και η υψηλή τεχνική κατάρτισή εγγυάται ένα σίγουρο αποτέλεσμα.

Κατάστημα ‘’Stamatopoulos’’

 

Ανακαινίσεις κτιρίων

Ξενοδοχείο ”Αιγαία” στην Κάρυστο

 

Ξενοδοχείο ”Αιγαία” στην Κάρυστο

Μια πραγματική πρόκληση για την ομάδα της Cadworks είναι το κομμάτι των ανακαινίσεων. Σε αυτό το αντικείμενο καλούνται να εξαντλήσουν τις δυνατότητες τους φτάνοντας στα όρια της φαντασίας. Και εδώ η συνδρομή των πελατών είναι ουσιώδης, αφού μαζί καταλήγετε στα αποτελέσματα που ικανοποιούν τις ανάγκες σας.

Σχεδιασμός εστιατορίου

Ιδιαίτερη σημασία δίνεται εδώ στο χρονοδιάγραμμα του έργου, στο κόστος αυτού και βέβαια στην τελική υλοποίηση, παράγοντες που παρακολουθούνται προσεκτικά κατά τη διάρκεια των εργασιών.

Σχεδιασμός εστιατορίου

Έτσι σε συνεργασία με εξειδικευμένα συνεργεία και προσωπικό, επιτυγχάνουν τελικές λύσεις που χαρακτηρίζονται από εξαιρετική αισθητική και το πιο σύγχρονο design, αλλά παράλληλα έχουν υλοποιηθεί στον σωστό χρόνο με το ελάχιστο δυνατό κόστος.

Σχεδιασμός καταστήματος

 

Cadworks Architecture Design

Νεοφύτου 61, Χαλκίδα
Τ. 2221073740
Web: www.cadworks.gr
Facebook: Cadworks Architecture + Design

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top