Με μεγάλη αποφασιστικότητα βιοπαλαιστές αγρότες, κτηνοτρόφοι και μελισσοκόμοι από ολόκληρη την Εύβοια κλιμακώνουν τον αγώνα τους, στήνοντας μπλόκο στην υψηλή γέφυρα Χαλκίδας και στέλνοντας δυναμικό μήνυμα στην κυβέρνηση ότι δεν κάνουν βήμα πίσω από τα δίκαια αιτήματα τους.
Με μία αιφνιδιαστική κίνηση, αγρότες, κτηνοτρόφοι και μελισσοκόμοι από τα μπλόκα της βόρειας Εύβοιας, από τα Ψαχνά, από την περιοχή της Αυλίδας, την κεντρική και νότια Εύβοια συγκέντρωσαν τα τρακτέρ και μηχανήματα τους στην υψηλή γέφυρα Χαλκίδας, όπου η κυκλοφορία έχει διακοπεί.

Το κομβόι των αγροτών υποδέχτηκαν με χειροκροτήματα και αντιπροσωπεία του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας, σωματείων και εργαζόμενοι, εκφράζοντας την έμπρακτη αλληλεγγύη τους και δείχνοντας ότι ο αγώνας των αγροτών αφορά όλο τον εργαζόμενο λαό. Το ίδιο θερμή ήταν και ανταπόκριση των διερχομένων οδηγών που έβλεπαν τα τρακτέρ να συγκεντρώνονται και απαντούσαν με κόρνες και το σήμα της νίκης, σμπαραλιάζοντας την προσπάθεια της κυβέρνησης να καλλιεργήσει κλίμα κοινωνικού αυτοματισμού.
Οι αγρότες δηλώνουν ότι θα παραμείνουν στο σημείο και με γενική συνέλευση θα αποφασίσουν τη στάση που θα κρατήσουν στη συνέχεια.

