Μπλακ άουτ Χαλκίδα

Μπλακ άουτ στη Χαλκίδα – Χωρίς ρεύμα η παραλία & πολλές περιοχές

Μπλακ άουτ στην Χαλκίδα – Στο σκοτάδι έχουν βυθιστεί πολλές περιοχές της Χαλκίδας το βράδυ του Σαββάτου μετά από εκτεταμένο μπλακ άουτ. Προβλήματα καταγράφονται σε πολλές περιοχές της Χαλκίδας μέχρι αυτή την ώρα, από την παραλία της πόλης μέχρι την περιοχή της Αγίας Μαρίνας, στην περιοχή του Μπαταριά, στην περιοχή Αλωνάκι, στην περιοχή της πυρσοβεστικής, […]

Μπλακ άουτ στην Χαλκίδα – Στο σκοτάδι έχουν βυθιστεί πολλές περιοχές της Χαλκίδας το βράδυ του Σαββάτου μετά από εκτεταμένο μπλακ άουτ.

Προβλήματα καταγράφονται σε πολλές περιοχές της Χαλκίδας μέχρι αυτή την ώρα, από την παραλία της πόλης μέχρι την περιοχή της Αγίας Μαρίνας, στην περιοχή του Μπαταριά, στην περιοχή Αλωνάκι, στην περιοχή της πυρσοβεστικής, στην Κριεζώτου, την Φίλωνος κ.ά.

Το www.ghettomagazine.gr επικοινώνησε με εκπρόσωπο του ΔΕΔΗΕ και σύμφωνα με αναφορές καταναλωτών έχουν ακούσει κρότο χωρίς όμως να είναι επιβεβαιωμένες οι πληροφορίες. Τα αίτια της διακοπής ρεύματος σε πολλές περιοχές της Χαλκίδας μέχρι στιγμής είναι άγνωστα.

Χωρίς ρεύμα έχει μείνει μεγάλο μέρος της Χαλκίδας για τουλάχιστον 2 ώρες. Προβλήματα αντιμετωπίζουν μαγαζιά και επιχειρήσεις της εστίασης που ο κόσμος βγήκε να διασκεδάσει το βράδυ του Σαββάτου.

Τα προβλήματα και οι διακοπές ρεύματος ξεκίνησαν από τις 23:05 του Σαββάτου.

 

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top