ΒΙΟΔΙΑΓΝΩΣΙΣ διαγνωστικό κέντρο Χαλκίδα

ΒΙΟΔΙΑΓΝΩΣΙΣ: Ένα προηγμένο διαγνωστικό κέντρο στη Χαλκίδα

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ | 2022 Το διαγνωστικό εργαστήριο “ΒΙΟΔΙΑΓΝΩΣΙΣ” προσφέρει στην πόλη της Χαλκίδας, μία ολοκληρωμένη και πρωτοποριακή πρόταση για την υγεία και την πρωτοβάθμια ιατρική περίθαλψη. Στελεχωμένο με εξειδικευμένους και διακεκριμένους ιατρούς, έμπειρο νοσηλευτικό και παραϊατρικό προσωπικό και εξοπλισμένο με τεχνολογία αιχμής, το ΒΙΟΔΙΑΓΝΩΣΙΣ, αξιοποιεί νέες ψηφιακές τεχνολογίες με στόχο την άμεση και βέλτιστη […]

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ | 2022

Το διαγνωστικό εργαστήριο “ΒΙΟΔΙΑΓΝΩΣΙΣ” προσφέρει στην πόλη της Χαλκίδας, μία ολοκληρωμένη και πρωτοποριακή πρόταση για την υγεία και την πρωτοβάθμια ιατρική περίθαλψη. Στελεχωμένο με εξειδικευμένους και διακεκριμένους ιατρούς, έμπειρο νοσηλευτικό και παραϊατρικό προσωπικό και εξοπλισμένο με τεχνολογία αιχμής, το ΒΙΟΔΙΑΓΝΩΣΙΣ, αξιοποιεί νέες ψηφιακές τεχνολογίες με στόχο την άμεση και βέλτιστη εξυπηρέτηση του κοινού. Τα δύο χρόνια της πανδημίας στέκεται αρωγός στο Εθνικό Σύστημα Υγείας και δίπλα στους ανθρώπους.

Συμπληρώνει 77 χρόνια λειτουργίας και προσφοράς υπηρεσιών υγείας, με καθημερινή αφοσίωση και άριστη ιατρική φροντίδα. Το εργαστήριο ιδρύθηκε το 1945 από τον Μικροβιολόγο Ιωάννη Πανδή και σύντομα κατέκτησε την εμπιστοσύνη του ιατρικού κόσμου για την πληρότητα και την υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Γνώμονας του εργαστηρίου είναι η προσφορά ποιοτικών ιατρικών υπηρεσιών σε όλους τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη και εμπιστεύονται το συγκεκριμένο κέντρο και πάντα με επίκεντρο τον άνθρωπο.

Στόχος του διαγνωστικού εργαστηρίου “ΒΙΟΔΙΑΓΝΩΣΙΣ” από την πρώτη ημέρα της λειτουργίας του, είναι η διαρκής εξέλιξη, με βασική αρχή την άριστη ποιότητα των υπηρεσιών και τον σεβασμό στους ανθρώπους που το εμπιστεύονται.

Η αξιοπιστία, η πρωτοπορία στην τεχνολογία και ο σεβασμός στους εξεταζόμενους είναι οι λόγοι για τους οποίους αγωνίζονται και θα συνεχίσουν ακάθεκτοι. Οι ασθενείς αποτελούν προτεραιότητα τους και η παροχή διαγνώσεων πραγματοποιείται με τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας.

Το εργαστήριο αποτελεί σήμερα σημαντικό φορέα παροχής ιατρικών υπηρεσιών στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκίδας. Σκοπός του εργαστηρίου είναι το αξιόπιστο αποτέλεσμα στο συντομότερο δυνατό χρονικό διάστημα, ώστε να αποτελέσει άριστο εργαλείο στα χέρια του κλινικού Ιατρού. Για το λόγο αυτό έχουν επενδύσει στο πιο σύχρονο διαθέσιμο εργαστηριακό εξοπλισμό και στο πιο καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό.

Η “ΒΙΟΔΙΑΓΝΩΣΙΣ” εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας σύμφωνα με το πρότυπο: ΕΛΟΤ EN ISO 9001:2015

Η ανάπτυξη της εταιρίας στηρίχθηκε κατά κύριο λόγο στην αξιοπιστία των εργαστηριακών αποτελεσμάτων. Η υψηλή ποιότητα ιατρικών υπηρεσιών έγινε δυνατή μέσω:

  • εφαρμογής εσωτερικού και κλινικού ποιοτικού ελέγχου,
  • συμμετοχής σε προγράμματα εξωτερικής ποιοτικής αξιολόγησης που καλύπτουν τις περισσότερες εργαστηριακές εξετάσεις σε κάθε τμήμα (πρόγραμμα εξωτερικού ποιοτικού ελέγχου ΕΣΕΑΠ)

Ο ρόλος της Μικροβιολογίας γίνεται σημαντικότερος και ουσιαστικότερος στην Προληπτική Ιατρική. Οι περισσότερες ασθένειες σήμερα είναι εφικτό να διαγνωσθούν πρόωρα και να αντιμετωπισθούν με επιτυχία. Ο προληπτικός έλεγχος είναι πλέον υποχρέωση του σύγχρονου ανθρώπου στον εαυτό του και την κοινωνία.

Το εργαστήριο διενεργεί κάθε είδους εξέταση η οποία αφορά βιολογικό υλικό. H λήψη των δειγμάτων μπορεί να πραγματοποιηθεί καθ’ όλη τη διάρκεια λειτουργίας του ιατρείου. Επείγουσες αιμοληψίες εκτός του ωραρίου μπορούν να εκτελούνται μετά από τηλεφωνική επικοινωνία.

Στο εργαστήριο λειτουργούν τα τμήματα:
  • Αιματολογικό
  • Βιοχημικό
  • Ορμονολογικό
  • Μικροβιολογικό
  • Ανοσολογικό
  • Καλλιέργειες
Στα τμήματα του εργαστηρίου, διενεργούνται οι παρακάτω κατηγορίες εξετάσεων:

Αιματολογικές εξετάσεις , Βιοχημικές εξετάσεις , Ορμονολογικές – Ενδοκρινολογικές εξετάσεις , Ορολογικές εξετάσεις

Καλλιέργειες , Ανοσολογικές εξετάσεις, Εξετάσεις Πηκτικότητας , Αντισώματα, Ανοσοσφαιρίνες – Ειδικές Πρωτεΐνες

Καλλιέργεια Σπέρματος

Νεοπλασματικοί – Καρκινικοί δείκτες , Προγεννητικός έλεγχος χρωμοσωμιακών ανωμαλιών

Διαβήτης , Οστεοπόρωση , Αλλεργιογόνα ( RAST), Επίπεδα φαρμάκων, Τοξικές ουσίες , Μοριακή Βιολογία

Check up , Ηλεκτροφορήσεις

Μοριακός έλεγχος SARS – COV 2

ΒΙΟΔΙΑΓΝΩΣΙΣ
Διαγνωστικό Εργαστήριο

Τραπεζουντίου 19 & Φίλωνος, Πλατεία Αγ. Βαρβάρας, Χαλκίδα
Τηλ. 2221022586
Web: viodiagnosis.eu

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top